Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Montae en Partners breidt uit van HRM naar het ERP-pakket van AFAS

Plaatsingsdatum 16-12-2020
Berichtdatum 16 december 2020

Montae & Partners werkt bijna 2 jaar met het HRM-systeem van AFAS. Doordat het ERP-systeem waarmee gewerkt werd niet meer aan de eisen voldeed startte Montae & Partners de zoektocht naar een vervanger. Uiteindelijk is er gekozen voor de totaaloplossing van AFAS Software. Geïntegreerd werken in één systeem is de nieuwe standaard geworden.

Aansluiten bij de behoeftes
Tijdens de zoektocht naar een nieuw ERP-systeem was AFAS al snel in beeld. Het HRM-systeem beviel goed en ook de fusiepartner had al ervaring met AFAS. Na een periode van het vergelijken van verschillende totaaloplossingen bleken de opties die AFAS biedt het beste aan te sluiten bij de behoeften van Montae & Partners. Daarbij was een belangrijke pijler dat het systeem volledig online beschikbaar is. Daarnaast was het voor Montae & Partners belangrijk dat de leverancier openstaat voor vernieuwing, blijft innoveren en vragen van gebruikers oplost. Ook hier kon bij AFAS de vinkjes worden gezet.

Tijd voor andere werkzaamheden
De voordelen van het ERP-pakket werken op verschillende manieren door. Zo is het een groot voordeel dat medewerkers de uren kunnen invoeren via InSite en AFAS Pocket app. Speelt de beschikbaarheid van workflows een grote rol bij het ondersteunen van de processen die terug komen in de dagelijkse werkzaamheden. De integratie tussen de verschillende onderdelen: HR, Financieel, CRM, Projecten en Uren zorgen ervoor dat er continue wordt gewerkt vanuit 1 systeem zonder aansluitverschillen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de medewerkers tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

De stip op de horizon
Nu de ERP-oplossing bij Montae & Partners bijna een jaar actief is, ontstaat er ook ruimte om verder te kijken. De software van AFAS, met de vele aanwezige functionaliteit en standaard aanwezige inrichtingen, daagt de gebruiker uit om hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken. Montae & Partners is een groeiende organisatie waarbij AFAS graag haar steentje bijdraagt!

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, Soort > ERP, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding AFAS
Internet URL AFAS

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

7 vragen over de NOW: zo zit het en dit kun je er mee in AFAS [19-05-2020]

TU/e tweede universiteit die in korte tijd overstapt op AFAS [27-06-2019]

Softwareleverancier AFAS groeit met 28 procent in de bouw [05-03-2019]

Gemeente Amsterdam gaat voor HR-software van AFAS [07-02-2019]

AFAS in de breedte gegroeid: in totaal werden 388 organisaties vorig jaar klant bij AFAS [22-01-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED