Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Klanten van Schipper Accountants betalen facturen en salarissen via Bizcuit

Plaatsingsdatum 18-12-2020
Berichtdatum 17 december 2020

Bizcuit en Schipper Accountants starten een samenwerking om het ondernemers nog gemakkelijker te maken om facturen en salarissen eenvoudig te betalen. De innovatieve app van Bizcuit en de jarenlange ervaring van Schipper Accountants bieden een mooie basis voor verdere ontwikkelingen, waarvan klanten de vruchten kunnen plukken.

Gedeelde missie om het ondernemers en accountants makkelijk te maken
Bizcuit heeft als doel om het leven van ondernemers makkelijker te maken. De gezamenlijke ambitie om ondernemers bezig te laten zijn met ondernemen, heeft geleid tot een samenwerking die ondernemers meer gemak, efficiëntie en inzicht biedt. Fintech-startup Bizcuit bouwde een handige app, waardoor het betalen van facturen en salarissen voortaan met het gemak van een Tikkie gaat. Op de achtergrond is slimme technologie voor je aan het werk: de accountants en salarisadministrateurs van Schipper zetten in Twinfield en Nmbrs de betaalbatches klaar, Bizcuit zorgt ervoor dat betaalopdrachten direct door de ondernemer kunnen worden goedgekeurd en betaald. Een volledig digitaal en automatisch proces van factuur tot en met de betaling. Daarnaast lanceerde Bizcuit recent de koppeling met Nmbrs, zodat ondernemers frictieloos de salarissen kunnen betalen.

Klanten het gemak laten ervaren
‘Met deze samenwerking willen we het onze klanten nog gemakkelijker maken om hun financiële zaken te regelen’, reageert Michèl Meeuwse, Senior adviseur Online Innovatie bij Schipper Accountants. ‘De eerste contacten met Bizcuit gaan al heel wat jaren terug. Nu Bizcuit koppelingen heeft met alle Nederlandse banken en met veel van de door ons gebruikte software pakketten, vonden we de tijd rijp om deze samenwerking aan te gaan. Samen met Bizcuit zijn we alweer nieuwe mogelijkheden aan het uitdenken om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het draagt bij aan onze missie om klanten te laten ondernemen met vertrouwen.’

PSD2 is een gamechanger die veel innovatiekansen unlockt
Hessel Kuik, oprichter en CEO van Bizcuit, is enthousiast over de samenwerking. ‘Door als fintech intensief samen te werken met accountants en met gebruikers, ontstaat inzicht in waar er nog fricties ontstaan in processen. Technologie ontwikkelingen gaan in een razend tempo, nieuwe wetgeving zoals PSD2 zorgt voor nieuwe kansen, en steeds meer software gaat naar de cloud en biedt integratiemogelijkheden. Door deze trends los te laten op de fricties die naar voren komen uit de gesprekken met accountants en gebruikers, lossen we samen die fricties op. PSD2 is een gamechanger waardoor in één keer heel veel bij elkaar komt en er veel innovatiekansen unlockt. Het is fantastisch dat Schipper deze innovaties naar haar klanten brengt en we samen het leven van ondernemers weer een beetje makkelijker kunnen maken.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, PSD2
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL Bizcuit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Bizcuit koppelt met SnelStart: bank-, boekhoud- en facturatie omgeving op elkaar afgestemd [18-10-2023]

Accountants en ondernemers werken nu nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit [14-09-2023]

Bizcuit en Hix (voorheen bekend als SecureLogin) zijn een partnership aangegaan [04-07-2023]

Bizcuit verbetert Basecone-integratie voor naadloze factuurverwerking [08-06-2023]

Bizcuit en Rabobank introduceren samen financiering in een minuut [17-10-2022]


Onerzoeksbureau GBNED