Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

PIN Voorschot verbetert het aanvraagproces voor zakelijke financiering via Bizcuit

Plaatsingsdatum 07-01-2021
Berichtdatum 7 januari 2021

Ondernemers worden sinds 2015 door PIN Voorschot geholpen met een passende zakelijke lening. De financiering wordt via de pintransacties terugbetaald middels een vast percentage van de dagomzet. Zo wordt de zakelijke lening naar draagkracht binnen 3, 6 of 12 maanden afgelost.

Bizcuit zal PIN Voorschot helpen bij het beoordelen van de financieringsaanvraag. De klant koppelt zijn bankrekening via Bizcuit en zo kunnen de historische banktransacties worden ingeladen. PIN Voorschot kan zo de ondernemer beter bedienen met een passende en verantwoorde financiering.

Met PIN Voorschot maken we het aanvragen van een financiering graag zo makkelijk mogelijk. Door je bankrekening te koppelen via Bizcuit kan je makkelijk de gegevens aanleveren en heb je als ondernemer de handige Bizcuit app om je bank, facturen en betalingen op één plek te managen.” – Diederik Werdmölder, oprichter PIN Voorschot.

Bizcuit maakt de financiële administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor de ondernemer. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Zo heb je als ondernemer meer tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen.

Categorie(n) Branche > Financials, ICT Innovatie
Bronvermelding Bizcuit en PIN Voorschot
Internet URL Bizcuit en PIN Voorschot

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED