Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Kordaat Ondernemen en Bizcuit lanceren een gezamenlijke app om ondernemers te helpen

Plaatsingsdatum 14-01-2021
Berichtdatum 14 januari 2021

Sinds 2018 worden ondernemers geholpen door Kordaat Ondernemen in alle facetten van het ondernemerschap. Dat doen ze op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, inzicht in mens en propositie en toekomst van het bedrijf.

Kordaat Ondernemen en Bizcuit snappen dat de financiële administratie niet het favoriete klusje is van de ondernemer. Bizcuit maakt de administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor ondernemers. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Kordaat Ondernemen zal vanaf heden de Bizcuit app, geheel in eigen stijl, aan hun klanten aanbieden zodat ze nog meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Klanten van Kordaat Ondernemen kunnen met de Kordaat app – powered by Bizcuit – bankieren, factureren en documenten bewaren zoals bonnen en facturen. Op de achtergrond komen deze documenten en banktransacties automatisch in de boekhouding terecht. De app koppelt met alle banken en boekhoudpakketten. Dat is pas handig!” – Gert-Jan Mannak, directeur en mede-eigenaar Kordaat Ondernemen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting), Mobile computing, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie, PSD2
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL Bizcuit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED