Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Bizcuit stelt Micro Apps in staat om alle Nederlandse banken te koppelen voor het automatisch aanleveren van banktransacties

Plaatsingsdatum 23-01-2021
Berichtdatum 22 januari 2021

Microsoft Dynamics 365 Business Central, de ERP-software die zorg draagt voor optimale efficiëntie van de bedrijfsvoering, kan worden uitgebreid met apps voor specifieke branche- of bedrijfsbehoeftes waaronder de Micro Apps.

Bizcuit stelt Micro Apps in staat om alle Nederlandse banken te koppelen voor het automatisch aanleveren van banktransacties. De gebruiker heeft dankzij deze koppeling alle transacties gelijk in de boekhouding en kan zo meer uit het ERP pakket halen. Ook zal het mogelijk worden om batchbetalingen via Bizcuit bij de bank aan te leveren en goed te keuren.

Nu we via Bizcuit de Micro Apps aan de banken kunnen koppelen in Microsoft Dynamics 365 Business Central, halen al onze klanten nog meer uit de ERP-software met minder inspanning!”- Emile Peels, CEO Micro Apps.

Bizcuit maakt de financiële administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor zakelijke toepassingen. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Zo heb je als ondernemer meer tijd om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen.

 

Categorie(n) PSD2, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Treasury-, Cash en Payment management
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL Bizcuit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Kordaat Ondernemen en Bizcuit lanceren een gezamenlijke app om ondernemers te helpen [14-01-2021]

PIN Voorschot verbetert het aanvraagproces voor zakelijke financiering via Bizcuit [07-01-2021]

Klanten van Schipper Accountants betalen facturen en salarissen via Bizcuit [18-12-2020]

Ondernemersapp Bizcuit biedt als eerste fintech betaaloptie voor klanten zonder tussenkomst bank [19-11-2019]

Bizcuit ondernemersapp wint ICT Accountancy Award 2019 [30-10-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED