Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

EasyKas koppelt nu ook met Snelstart

Plaatsingsdatum 27-01-2021
Berichtdatum 26 januari 2021

Met één druk op de knop zijn de kastransacties met de nieuwe api-koppeling nu ook direct verwerkt in Snelstart. De koppeling is beschikbaar voor zowel de eigen administratie als de online klantadministraties van accountants. Ondernemers kunnen de koppeling leggen voor de Snelstart pakketten inKaart, inBalans, inZicht en inControle.

EasyKas registreert kastransacties, kostenbonnen en andere ontvangsten en uitgaven. De kas kan simpel, snel én foutloos worden opgemaakt en er is geen papieren- of Excel kasboek meer nodig.
Door de koppeling met SnelStart wordt het kasboek in Snelstart automatisch bijgewerkt. De boekhouder / accountant realiseert tijdbesparing doordat hij/zij af is van het inklopwerk.

De EasyKas app is er voor iedere ondernemer met contante kastransacties zoals horecaondernemers, kappers en winkeliers. De Belastingdienst verplicht een goede kasstaat bij te houden en deze ook regelmatig af te sluiten. De ervaring leert dat ondernemers hier niet voldoende tijd voor nemen en vaak achteraf de kasstaat opstellen. Met EasyKas is het kasboek online, netjes, bijgewerkt en up-to-date.

EasyKas koppelde al met Exact online en koppelingen met de boekhoudsoftware van Twinfield, Unit4 en Visma staan op de planning. Verder wordt binnenkort een web versie en een accountants-dashboard opgeleverd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Detailhandel & Horeca, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding EasyKas
Internet URL EasyKas

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

EasyKas koppelt lanceert accountants-dashboard en webversie [01-06-2021]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED