Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Basisondersteuning voor Microsoft Dynamics NAV 2016 eindigt per april 2021

Plaatsingsdatum 08-02-2021
Berichtdatum 8 februari 2021

Hoewel Microsoft Dynamics NAV al enige tijd niet meer verkrijgbaar is voor nieuwe gebruikers, zijn er nog verouderde versies voorzien van basisondersteuning voor huidige gebruikers. Deze basisondersteuning is niet oneindig, dus is het van belang om deze data goed in de gaten te houden. Zo eindigt de basisondersteuning voor Microsoft Dynamics NAV 2016 per 13 april 2021.

Basisondersteuning voor Microsoft Dynamics NAV
Zoals gezegd zijn er momenteel nog een aantal versies van Microsoft Dynamics Navision voorzien van basisondersteuning. Dit houdt in dat u gebruik kan maken van support bij incidenten en bug fixes, maar uw systeem wordt ook voorzien van belangrijke updates die nodig zijn voor aangepaste wet- en regelgeving, zoals de GDPR en AVG. Indien uw systeem niet meer voorzien is van basisondersteuning, voldoet u niet langer aan de wet- en regelgeving als er wijzigingen zijn. De uitgebreide ondersteuning van Microsoft kunt u iets langer gebruiken. U ontvangt dan alleen nog veiligheidsupdates. Is uw uitgebreide ondersteuning ook verlopen? U loopt dan een groot risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen.

Huidige ondersteuning voor Microsoft Dynamics Navision
Als u momenteel nog gebruik maakt van Microsoft Navision, is het begrijpelijk dat u graag wilt weten tot wanneer u ondersteuning ontvangt voor uw pakket. In onderstaande tabel laten we u deze data graag zien. 

Bron: Microsoft

Stap over naar Business Central in de cloud
Bent u een gebruiker van Microsoft Dynamics NAV 2016 (of ouder) en maakt u zich zorgen over uw ondersteuning? Het is een logische stap om over te gaan naar Microsoft Business Central in de cloud . Business Central is de nieuwste opvolger van Navision in het vertrouwde jasje en is een eenvoudige oplossing om verplichte updates uit de weg te gaan. Business Central is een online systeem, welke automatisch updates ontvangt op basis van de laatste technieken, standaarden en wetgeving. Daarnaast bent u gelijk voorzien van een verbeterd platform met vele nieuwe functionaliteiten.

Bluace staat voor u klaar
Wilt u meer informatie over de overgang naar Business Central in de cloud of heeft u vragen? Het team van Bluace staat voor u klaar om u verder te helpen. Neem contact op en u krijgt zo snel mogelijk reactie.
 

Categorie(n) Branche > Financials
Bronvermelding Bluace
Internet URL Bluace

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED