Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
HIX
Exact Software
VISMA eAccounting Accountancy

Software nieuws

Incassotool vergemakkelijkt de verwerking van openstaande facturen met Bizcuit

Plaatsingsdatum 14-02-2021
Berichtdatum 11 februari 2021

Sinds 2015 helpt Incassotool ondernemers met het incasseren van openstaande verkoopfacturen. Het incasseren van openstaande facturen kost een ondernemer veel inspanning en tijd. Incassotool zorgt ervoor dat deze repeterende processen worden geautomatiseerd met een digitale oplossing.

Bizcuit zal Incassotool helpen bij het automatisch ophalen van banktransacties. Incassotool koppelt deze transacties vervolgens aan de juiste openstaande facturen. De betaling van een factuur wordt zo automatisch correct in de boekhouding verwerkt. Dit biedt gebruikers inzicht in openstaande facturen. Incassotool kan vervolgens automatisch gepersonaliseerde opvolgingen van facturen versturen en betalingsregelingen treffen. Zo kunnen gebruikers zich focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Bizcuit zorgt ervoor dat banktransacties van alle Nederlandse banken automatisch in Incassotool worden opgehaald en verwerkt. Hierdoor krijgen eindgebruikers nog accuratere inzichten en worden lastige taken vereenvoudigd. Het is mooi om te zien dat we de sterke punten uit beide tools samen hebben kunnen voegen tot één handige applicatie voor de gebruiker.” - Raymond Tournier – Eigenaar Incassotool

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!


Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Creditmanagement en Incasso
Bronvermelding Bizcuit en Incassotool
Internet URL Bizcuit en Incassotool

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED