Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Toucan Toco introduceert embedded analytics voor naadloze integratie van realtime data-analyse in SaaS-producten

Plaatsingsdatum 08-03-2021
Berichtdatum 8 maart 2021

Toucan Toco maakt software beschikbaar voor Nederlandse SaaS-bedrijven om data-analyse en business intelligence toegankelijker te maken voor hun gebruikers

Toucan Toco, specialist in data storytelling, breidt de dienstverlening in Nederland uit met white label embedded analytics voor SaaS-aanbieders. Het platform maakt het mogelijk om realtime data-analyse en datavisualisatie te integreren in hun software of bedrijfsapplicatie, zodat zij zelf niet hoeven te investeren in een dashboarding module. Toucan Toco biedt een schaalbaar 0-codeplatform waarmee zelfs niet-technische gebruikers snel boeiende dashboards kunnen bouwen. Klanten profiteren bovendien van de kracht van data storytelling in de visualisatiemodule voor beter begrip van data door hun eindgebruikers.

Naadloze integratie
SaaS-bedrijven staan voor de uitdaging om dashboarding te bouwen voor hun gebruikers om de adoptiegraad van hun tooling te maximaliseren en klanten de beste ROI te bieden. Hun gebruikers willen gemakkelijk toegankelijke inzichten, zodat de software een essentieel besluitvormingsinstrument voor een datagestuurde bedrijfsstrategie vormt. Embedded analytics maakt data-analyse en business intelligence toegankelijker voor elke applicatie of gebruiker. Het platform van Toucan Toco biedt naadloze integratie van realtime data-analyse binnen de eigen software-oplossing, zodat technische teams zich kunnen concentreren op het kernproduct in plaats van het bouwen van een dashboardmodule.

Snelle ingebruikname schaalbare oplossing
Toucan Toco biedt bovendien een go-to-market van minder dan een maand. Tientallen dataconnectoren maken snelle implementatie mogelijk. Dankzij vooruitstrevende UX in een zero code studio kan iedereen analytische rapporten bouwen, tot 10x sneller dan maatwerk ontwikkeling, zonder kennis van code of training. SaaS-aanbieders behouden daarmee volledige autonomie, zodat ze tevens in kunnen spelen op veranderingen in behoeften, data en gebruikers. Het schaalbare platform is de hoogst gewaardeerde oplossing voor embedded BI volgens G2.

Data storytelling
SaaS-aanbieders profiteren bovendien van Toucan Toco’s expertise op het gebied van datacommunicatie voor beter begrip van data door zakelijke gebruikers. Het geïntegreerde analyseplatform maakt gebruik van data storytelling voor eenvoudige en intuïtieve weergave van data in begrijpelijke, interactieve visualisaties. Dit faciliteert een organisatiebreed datagedreven besluitvormingsproces.

We zien dat SaaS-aanbieders zoeken naar dashboarding om hun tooling waardevoller te maken. Hun gebruikers willen gemakkelijk toegankelijke inzichten, zodat de software een essentieel besluitvormingsinstrument voor een datagestuurde bedrijfsstrategie vormt”, zegt Baptiste Jourdan, mede-oprichter bij Toucan Toco. “Ons embedded analytics-aanbod stelt SaaS-aanbieders in staat om van data en inzichten een unique selling point te maken. De oplossing is bovendien schaalbaar en daarmee toekomstbestendig. Het is de aanvulling die iedere zakelijke gebruiker helpt om zelf waarde uit data te halen.

Categorie(n) Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Toucan Toco
Internet URL Toucan Toco

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake [12-05-2021]

Toucan Toco introduceert realtime data-analyse voor franchiseformules [10-04-2021]

Planalyse voegt data storytelling van Toucan Toco toe aan portfolio [26-11-2020]

Eteck laat medewerkers sneller, betere beslissingen nemen met data storytelling van Toucan Toco [17-09-2020]

Toucan Toco Studio: BI-dashboards ontwikkelen zonder hulp van IT-afdeling [28-09-2019]


Onerzoeksbureau GBNED