Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Oak HRM neemt Logihuis over en daarmee de salarissoftware Logisal

Plaatsingsdatum 10-03-2021
Berichtdatum 9 maart 2021

Met ingang van 1 maart 2021 is Oak HRM de nieuwe eigenaar van Logihuis. Rob Zoet en Marijke Sikkema hebben na ruim 30 jaar besloten hun bedrijf te verkopen om te gaan genieten van hun pensioen en om Logihuis de ruimte te geven om verder te groeien. Er is in de afgelopen jaren een stevig fundament gelegd om dit te realiseren. Het is nu tijd voor de volgende stap waarbij onder andere een Employee Self Service (ESS) op de rol staat om aan te sluiten op LogiSal, het zelfontwikkelde salarispakket van Logihuis. Voor u als klant van Logihuis betekent dit een garantie op continuïteit van LogiSal en LogiPoort en verdere verbetering van de software én de mogelijkheid een breder pallet aan diensten op gebied van HR en personeelsadministratie af te kunnen nemen.

Oak HRM werkt met ruim 80 medewerkers elke dag aan een professionele dienstverlening richting de MKB-markt met onder andere haar in eigen beheer ontwikkelde personeelsinformatiesysteem genaamd PIM. Met de overname van Logihuis door Oak HRM ontstaat een brede(re) dienstverlening die nog beter aansluit op de wensen van haar klanten. Dus niet alleen HR-advies en HR-software als dienst, maar ook een eigen salarispakket en een one-stop-shop. Een win-win voor alle partijen.

Logihuis blijft als zelfstandige entiteit en naam bestaan binnen Oak HRM. Rob en Marijke blijven daarnaast nog voor een aanzienlijke periode betrokken bij de doorontwikkeling van de dienstverlening en de (salaris)software. Op die manier blijft het unieke, persoonlijke en ondernemende karakter van Logihuis gewaarborgd en vindt er een natuurlijk uitvloeiing plaats van kennis, ervaring en cultuur.

Rob Zoet oud-directeur Logihuis “Wij zijn echt enorm blij dat vooral de continuïteit voor onze klanten gewaarborgd is. Met Oak als opvolger zijn onze klanten er van verzekerd dat LogiSal meegroeit met de eisen die momenteel en in de toekomst aan software voor salarisadministratie worden gesteld.”

Wessel van Wieren blijft uw eerstelijns contactpersoon en er vinden geen wijzigingen plaats in de wijze waarop u uw dienstverlening afneemt en ervaart; een persoonlijke helpdesk, eenvoudige software in gebruik en klantgerichte medewerkers met de juiste certificeringen en ervaring.

Jurjen de Zwaan Directeur Oak HRM: “Ik ben er enorm trots op dat we Logihuis toe kunnen voegen aan onze organisatie. Hiermee geven we handen en voeten aan onze ambitie om een toonaangevende speler te worden in Nederland op gebied van HR en Personeelsadministratie met onze applicatie PIM.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Logihuis en Oak
Internet URL Logihuis en Oak

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

LogiSal heeft een module ontwikkeld voor de herzieningstoets van de Wet Arbeidsmarkt in Balans [08-10-2020]

Ook AVG-proof salarisdocumenten delen? [23-04-2019]

Ook AVG-proof salarisdocumenten delen? [08-02-2019]

Succesvolle uitrol Cloud Dossier van Logisal [10-01-2019]

Logihuis lanceert Cloud Dossier [23-12-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED