Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

DenkWerk publiceert rapport over de toekomst van onze online wereld

Plaatsingsdatum 17-03-2021
Berichtdatum 16 maart 2021

DenkWerk - een onafhankelijke Nederlandse denktank - publiceerde een rapport over de datagedreven toekomst van het land (‘De Datagedreven Toekomst.nl’). Het rapport is bedoeld om het debat over de toekomst en de duurzaamheid van onze online wereld aan te wakkeren. INNOPAY was betrokken bij het samenstellen van het rapport.

DenkWerk is een onafhankelijke denktank die graag wil bijdragen aan onder meer de welvaart en vooruitstrevendheid van Nederland. De denktank streeft deze ambitie na door mensen bij elkaar te brengen die hun kennis, ervaring en creativiteit graag willen inzetten om bredere maatschappelijke vraagstukken aan te pakken.

‘De Datagedreven Toekomst.nl’ onderzoekt de rol van de online wereld in een samenleving waarin kunstmatige intelligentie (AI) steeds meer verweven raakt met de fysieke werkelijkheid.

Douwe Lycklama, oprichter van INNOPAY, licht toe: “Dit rapport onderstreept het strategische belang van het delen van gegevens voor mensen en organisaties, als een evolutie van de platformeconomie zoals we die kennen. Ook wordt de urgentie van deze kwestie goed overgebracht. Last but not least bevat het de krachtige oproep tot actie ten aanzien van de publieke en private sector".

Meer informatie en downloaden rapport: ‘De Datagedreven Toekomst.nl’.
 

 

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, Branche > Overheid en semi overheid, ICT Innovatie
Bronvermelding Innopay
Internet URL Innopay

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Van elektrische auto tot openbaar vervoer: hoe houden de regie over onze data [17-03-2021]

iSHARE breidt dienstverlening uit met INNOPAY als Implementatiepartner [06-11-2019]

Managementboek van het Jaar 2019 - Alles Transactie - nu ook beschikbaar in het Engels: over de toekomst van digitale transacties [16-10-2019]

Winner of Management book of the Year 2019: Everything transaction! [26-05-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED