Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates

Plaatsingsdatum 22-03-2021
Berichtdatum 22 maart 2021

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates aan met een transactiewaarde van ruim 2 miljard dollar

Unit4, wereldwijd leider in zakelijke cloud-software voor mensgerichte organisaties, maakt bekend dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor een meerderheidsinvestering door het toonaangevende private equity-bedrijf TA Associates. Partners Group, een vooraanstaand wereldwijde investeerder in private markten, zal namens zijn cliënten eveneens een investering in Unit4 doen. Mike Ettling, de CEO van Unit4, zal het bedrijf blijven leiden met de hulp van het bestaande managementteam. Advent International, de huidige meerderheidsaandeelhouder in Unit4, draagt zijn aandeel in het bedrijf volledig aan de nieuwe investeerders over.

Unit4 en TA zullen samenwerken aan een snellere realisatie van Unit4’s visie van ‘mensgerichte ERP’ voor middelgrote bedrijven. Unit4 is een innovatieve marktleider die mensgerichte dienstverleners ondersteunt, zoals zakelijke dienstverleners, publieke instanties, non-profitorganisaties en instellingen in het hoger onderwijs. Deze samenwerking zal Unit4 helpen om oplossingen te bieden voor de specifieke eisen en uitdagingen van wereldwijde organisaties die in deze sectoren actief zijn.

De transactie zal naar verwachting in het begin van de zomer van 2021 zijn voltooid, onder voorbehoud van de gebruikelijke voorwaarden, inclusief de vereiste wettelijke goedkeuringen.

 

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED