Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Keeyns: Europese SaaS Tax Technology oplossing voor internationaal opererende ondernemingen

Plaatsingsdatum 22-03-2021
Berichtdatum 22 maart 2021

Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience slaan de handen ineen en kiezen voor een Europese samenwerking waarbij de krachten van de individuele partijen worden gebundeld. Met de internationale fiscale kennis en kunde van Taxperience en de jarenlange ervaring van Lefebvre Sarrut/Sdu op het gebied van software- en productontwikkeling ontstaat er met deze samenwerking een erkende cloud softwareoplossing, Keeyns, die iedere internationaal opererende onderneming controle geeft over de fiscale en financiële processen.

Keeyns is begonnen als een spin-off van Taxperience en biedt een volwaardige softwareomgeving voor ondernemingen om compliant te zijn in alle domeinen op het gebied van bedrijfsvoering, te beginnen met Tax. Het huidige product omvat al ondersteuning voor zowel de onderneming als haar adviseurs op het gebied van btw, Transfer Pricing, vennootschapsbelasting, Tax Control Framework, workflow management en een centrale database van alle gerelateerde documenten, de zogenaamde digitale kluis. Keeyns mikt op CFO’s, group controllers en bedrijfsfiscalisten van ondernemingen die grensoverschrijdend actief zijn.

Europese aanjager
Met het netwerk van Lefebvre Sarrut voorzien beide partijen een Europese uitrol waarbij internationaal opererende ondernemingen worden ondersteund. Deze samenwerking geeft Keeyns de Europese schaal en versnelling die het verdient. Hiermee is Keeyns de eerste echte Europese Tax Technology software solution!

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Branche > Juridisch
Bronvermelding Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience
Internet URL Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED