Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Summit Datagedreven Workforce voor optimale medewerker betrokkenheid: online 15 april 2021

Plaatsingsdatum 30-03-2021
Berichtdatum 30 maart 2021

Tevreden en betrokken medewerkers ‘maken het bedrijf’ en veel organisaties hebben duurzame inzetbaarheid hoog in de bedrijfsdoelstelling. Zeker in deze tijd. Hoe vertaal je deze doelstelling naar concrete acties in de dagelijkse operatie en met welke oplossingen kunnen de medewerker betrokkenheid vergroten? Schrijf je in voor deze online Summit waarin ORTEC haar visie en oplossingen rondom Datagedreven Workforce neerzet. Laat je inspireren om jouw medewerkers (nog) meer betrokken te krijgen.

Datum 15 april 2021
Tijd 09.30 - 11.00 uur
Locatie Online (MS Teams) 

In deze summit bekijken we drie (klant)cases waarbij medewerker betrokkenheid centraal staat.

  1. Van personeelsplanning naar team-/zelfroosteren. Hoe kunnen we het werkaanbod beter laten aansluiten op de behoefte van medewerkers? Eén mogelijkheid is dat medewerkers zelf het rooster samenstellen door in verschillende rondes het dienstrooster te vullen zonder de planner. Tom de Boer van Nouryon, wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële chemie, presenteert zijn ervaringen en uitdagingen rondom zelfroosteren.
      
  2. Alle interne communicatie via één slim platform. Om medewerkers betrokken en geïnformeerd te houden is snelle en gerichte communicatie zeer waardevol. We communiceren veel: richtlijnen, personeelszaken, collega nieuwtjes, instructies, noem het maar op. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er geen wildgroei van apps ontstaat en dat ieder medewerker contact moment maximaal benut wordt?

  3. Workforce Data Analytics: haal meer uit je operationele data. Rondom Workforce Management en Engagement wordt veel data gegenereerd. Naast dat deze data erg nuttig is voor de dagelijkse gang van zaken, is deze ook van grote waarde om tactische en strategische keuzes te maken. Met de combinatie van jouw operationele data en ORTEC’s algoritmen kunnen onze oplossingen hulp bieden bij praktische vraagstukken zoals productiviteit, vakantieplanning en de ideale contractmix binnen de organisatie. Jur van der Beek deelt graag ORTEC’s visie en oplossingen om meer uit je operationele data te halen.

Voor wie: De summit is voor HR, Operations en Information stakeholders werkzaam in diverse sectoren waaronder Leisure, Services, Facility, Security, Overheden en Industrie.

Meer info en aanmelden.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding ORTEC

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED