Softwarepakketten.nl

Software nieuws

EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing van TIE Kinetix nu beschikbaar in Microsoft AppSource

Plaatsingsdatum 31-03-2021
Berichtdatum 31 maart 2021

TIE Kinetix heeft vandaag aangekondigd dat hun EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing nu beschikbaar is in Microsoft AppSource, een exclusief centrum met oplossingen (apps) voor Microsoft gebruikers. Als vervolg op een succesvolle wereldwijde uitrol positioneert de AppSource-vermelding de oplossing verder als de eerste keuze voor volledig geïntegreerde, end-to-end EDI voor Dynamics 365-gebruikers wereldwijd.

Microsoft AppSource is een uitgebreide database van compatibele bedrijfsoplossingen (apps) die innovatie mogelijk maken en leiden tot betere bedrijfsresultaten. Het toelatingsproces is zeer selectief en bevestigt dat de EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing niet alleen rendabel is, maar ook vooruitstrevend - een oplossing die de potentie heeft om activiteiten volledig te transformeren door te zorgen dat Dynamics 365 gebruikers niet langer tussen meerdere systemen hoeven te navigeren om dagelijkse taken uit te voeren.

Eerder dit jaar kondigde TIE Kinetix de wereldwijde uitbreiding van de samenwerking aan met To-Increase, een drievoudig Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year. Hun gezamenlijke aanbod, EDI-2-FLOW for Dynamics 365, werd toen wereldwijd gelanceerd. Dit bood een directe mogelijkheid voor Dynamics 365-gebruikers om EDI-implementatie te vereenvoudigen met een compleet geïntegreerde, out-of-the-box oplossing die volledig in de Azure cloud draait.

EDI-2-FLOW for Dynamics 365 is wereldwijd beschikbaar voor Dynamics 365 gebruikers. Zie onze nieuwe Microsoft AppSource vermelding voor meer details.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > EAI, EDI, Webservice en API
Bronvermelding TIE Kinetix
Internet URL TIE Kinetix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED