Softwarepakketten.nl

Software nieuws

eVerbinding voor de advocatuur met Urios

Plaatsingsdatum 31-03-2021
Berichtdatum 30 maart 2021

Als advocaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk declarabele tijd besteden aan een dossier. Daarom is het belangrijk dat je de tijd efficiënt kunt schrijven en declareren. Met behulp van e-facturatie automatiseer je veel van deze stappen, waardoor je als juridisch professional meer tijd overhoudt voor waar het écht om gaat: je cliënt goed helpen. 

Urios is kantooradministratiesoftware speciaal ontwikkeld voor advocaten. De hoofdtaken bestaan uit dossier- en relatiebeheer, tijdschrijven en declareren. In Urios kun je posten declareren als tijdregels / honorarium, verschotten (bijv: griffierecht en deurwaarderskosten) en voorschotten. Deze posten zijn los van elkaar te declareren of via een verzamelnota per relatie of dossier.

Factureren aan de overheid of de VS
Factureer je als advocatenkantoor aan Europese Overheden of aan bedrijven met een (hoofd)kantoor in de Verenigde Staten (VS)? Dan maakt Urios je leven een stuk makkelijker door de koppeling met eVerbinding.

  • De e-factuur wordt automatisch in de boekhouding ingelezen en geboekt
  • Foutloos en veilig, zonder extra handelingen als scannen en primaire controle
  • In gestructureerd XML-formaat (UBL)

Dankzij deze automatisering kun je dit deel loslaten en hou je meer tijd over voor cliënten!

Lees meer over eVerbinding in combinatie met Urios.
  

Categorie(n) Branche > Juridisch, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Dienstverlening, UBL en Peppol, Branche > Financials, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding eVerbinding en Urios
Internet URL eVerbinding en Urios

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED