Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

Urios software voor advocatenkantoren viert jubileum met gratis webinars

Plaatsingsdatum 07-04-2021
Berichtdatum 7 april 2021

Urios: simpel in gebruik, zonder in te leveren op functionaliteit

Urios bestaat 20 jaar en viert dat onder meer met gratis webinars. De onderwerpen zijn: documenten en e-mails genereren, documenten beheren en elektronisch factureren.

Urios is een kantooradministratiepakket voor kleine- en middelgrote advocatenkantoren. De pijlers van Urios zijn:

 1. Keuzevrijheid. Bepaal zelf waar uw data wordt opgeslagen, lokaal of in de cloud, met welk boekhoudpakket u werkt en welke dossiernummering u kiest. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vrijheid die Urios biedt.
    
 2. Betaalbaar. Urios is de voordeligste aanbieder van advocatuurspecifieke software. U kiest wat u gebruikt en daarmee ook wat u betaalt.
   
 3. Efficiënt. Bereik zoveel mogelijk in zo min mogelijk klikken of toetsaanslagen. Het doel is om u te helpen met tijd besparen. Niet om u extra werk te bezorgen.
     
 4. Korte lijnen. In de meeste gevallen krijgt u direct een medewerker aan de lijn of heeft u binnen één werkdag antwoord op uw mail.

Urios ontwikkelt al vanaf dag één software met input van haar gebruikers. Zo waarborgen ze dat hun pakket goed aansluit op de praktijk en het advocaten en juristen écht helpt met tijd besparen.

Gratis webinars voor iedereen die geïnteresseerd is
Ter ere van hun 20-jarig jubileum organiseren zij een aantal gratis webinars. Deze zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in onderstaande onderwerpen:

 1. Documenten genereren met Word-sjablonen
  In enkele klikken genereert u vanuit Urios documenten in Word. Hierin worden de gegevens die bekend zijn in Urios direct ingevuld.
     
 2. E-mails genereren met Outlook-sjablonen
  Typt u ook vaak mails die op elkaar lijken? Dat kan sneller én makkelijker! Bespaar tijd met sjablonen voor e-mails in Outlook. Opgemaakt in uw eigen huisstijl en direct gevuld met informatie vanuit Urios.
     
 3. Documenten beheren in mappen en submappen
  Voor ieder nieuw dossier maakt Urios automatisch een dossiermap aan in Verkenner, desgewenst met zelfgekozen submappen. Sla ook e-mails direct vanuit Outlook op in de juiste dossiermap.
     
 4. Elektronisch factureren
  Bespaar tijd, geld én papier met factureren per mail. In enkele klikken verzendt u de declaratie per mail naar uw cliënt, inclusief pdf-bijlage van de factuur. Nog sneller betalingen ontvangen? Voeg dan een iDEAL-betaalknop toe aan uw e-mail.
     

Meer informatie en inschrijven
Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich inschrijven voor de gratis webinars

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Juridisch
Bronvermelding Urios
Internet URL Urios

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED