Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

PKIsigning behaalt ISO 27001 certificering

Plaatsingsdatum 08-04-2021
Berichtdatum 8 april 2021

Eind maart heeft het snelgroeiende softwarebedrijf PKIsigning het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging behaald. Met het auditen en certificeren wil PKIsigning het belang, dat zij hecht aan beveiliging en betrouwbaarheid aantoonbaar maken voor bestaande en potentiële klanten. ISO 27001 is een internationale norm rondom (het beheer van) informatiebeveiliging. 

PKIsigning richt zich op het ontwikkelen en leveren van software voor digitaal (elektronisch) ondertekenen en veilig afleveren van documenten en data. Hierbij worden meerdere eIDAS betrouwbaarheidsniveaus ondersteund en onderscheidt het bedrijf zich door aanvullende waarborgen en aspecten als remote qualified signing.

Het bedrijf heeft het afgelopen jaar een managementsysteem voor informatiebeveiliging ingevoerd, dat zorgt voor voortdurende risicobewaking en de implementatie van de maatregelen. Het behalen van het ISO 27001-certificaat geeft aan, dat PKIsigning dit aantoonbaar op de juiste wijze heeft gedaan en passende maatregelen heeft geïmplementeerd in de gehele organisatie.

Dit ondersteunt het profiel van het bedrijf, dat zich richt op ondertekendiensten met een hoog vertrouwensniveau en de slogan ‘zekerheid als uitgangspunt’ hanteert. Dirk Kreijkes, Algemeen Directeur: “We zijn er erg trots op, dat we deze certificering onder accreditatie hebben behaald voor de volledige reikwijdte van onze diensten”.

Het conformeren aan de ISO 27001-norm is een steeds vaker gevraagde waarborg in de keten van (online) software. Informatiebeveiliging staat immers in de schijnwerpers. De organisatie is zich hiervan goed bewust en uit audits komt naar voren, dat medewerkers hier voortdurend in worden meegenomen. PKIsigning heeft een open cultuur waar continu verbeteringen op het gebied van informatiebeveiliging worden aangedragen én doorgevoerd.

De certificering onder accreditatie is uitgevoerd door Brand Compliance.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT & Recht, Soort > Authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding PKIsigning
Internet URL PKIsigning

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

GeONE lanceert integratie tussen M-Files en PKIsigning [07-09-2023]

Silverfin en PKIsigning ontwikkelen software integratie voor accountants [25-05-2023]

Samenwerking JuriBlox en PKIsigning [16-04-2023]

PKIsigning: BTW-aangifte versturen via Digipoort en betalen via iDEAL [24-01-2023]

PKIsigning ontwikkelt Microsoft-connector voor robotisering [01-11-2022]


Onerzoeksbureau GBNED