Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Easy2Analyse ontsluit banktransacties voor BDO

Plaatsingsdatum 10-04-2021
Berichtdatum 9 april 2021

Beheersing van geldstromen is essentieel voor een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering. Voor ondernemers en adviseurs is het daarom noodzakelijk een goed inzicht te hebben in het geldverkeer. Bijvoorbeeld voor liquiditeitsplanning en financieringsvraagstukken.
Omdat de aandacht niet mag verslappen vereist dit een continue en robuust proces. Vooral als het aantal ingaande en uitgaande geldtransacties, het aantal betrokken bankrekeningen en de bestandsformaten niet eenduidig zijn is er een uitdaging. Bijvoorbeeld bij het normaliseren van de transacties en uiteraard het garanderen van een robuuste, snelle verwerking.
BDO heeft besloten om deze uitdaging op te lossen met de software Easy2Analyse.

De toevoeging van dit component aan ons data-platform stelt ons instaat om bepaalde onderdelen op het gebied van Audit Automation verregaand te automatiseren. Door deze uitbreiding op onze bestaande samenwerking verhogen wij de efficiënte verwerking van deze bank gerelateerde datastromen.’

drs. J.A.(Alexander) Leppink RA – Partner BDO Digital.

De keuze voor Easy2Analyse onderstreept de goede samenwerking tussen Easy2Analyse en BDO. Sinds 2019 faciliteert Easy2Analyse de verwerking van auditfiles financieel. Daarmee zijn inmiddels meer dan 1,2 miljard transacties ontsloten ten behoeve van de Analytics dienstverlening door BDO aan hun klanten.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, XML Auditfiles, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A), Branche > Financials
Bronvermelding Easy2Analyse
Internet URL Easy2Analyse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED