Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Cash Software, onderdeel van Visma, heeft ibanXS gekozen als hun pan-Europese PSD2 / Open Banking platform

Plaatsingsdatum 13-04-2021
Berichtdatum 13 april 2021

Het Haagse Cash Software, onderdeel van Visma, heeft ibanXS gekozen als hun pan-Europese PSD2 / Open Banking platform. Hiermee verzekert Cash zich van integratie met meer dan 1.500 Europese banken, zodat klanten van Cash geheel automatisch en veilig hun eigen bankgegevens kunnen ophalen en vanuit het boekhoudpakket betalingen en overboekingen kunnen doen, ongeacht bij welke bank ze bankieren. ibanXS heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om toegang tot rekeningnummers / PSD2-diensten aan te bieden.

Open Banking is de toekomst van automatisch boekhouden en Cash loopt daarin wederom voorop door met de nieuwste versie van de bankkoppeling boekhouden en bankieren te integreren.’, zegt Robert Mijnsbergen, Directeur Cash Software. ‘We zijn daarom heel blij met ibanXS en de functionaliteit die met deze samenwerking via hun platform voor onze klanten beschikbaar komt. ibanXS is een onafhankelijk platform, niet gelieerd aan concurrenten, en heeft een enorm banken-bereik. Een partner die meegroeit en meedenkt is erg belangrijk voor Cash en onze ambities.'

Edy Bruinooge, CCO en co-founder ibanXS: ‘Cash Software is een uiterst gerenommeerd softwarebedrijf en onderdeel van de Visma-groep. Al meer dan 35 jaar maken zij ERP bedrijfssoftware voor het MKB. Om voor zo’n bedrijf de bankenkoppelingen te mogen verzorgen is voor ibanXS een enorme eer, waar we heel trots op zijn. Cash en ibanXS passen ook als een handschoen: Een onafhankelijk platform en een grote speler in de boekhoudwereld. De klanten van Cash zullen de komende tijd hier de vruchten van gaan plukken. En daar doen we het bij ibanXS voor!

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2
Bronvermelding Visma | Cash Software
Internet URL Visma | Cash Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED