Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Andere insteek Gids boekhoudsoftware 2021: ontwikkeling vanuit de leveranciers

Plaatsingsdatum 14-04-2021
Berichtdatum 14 april 2021

We geven leveranciers van boekhoudsoftware de regie: benieuwd wie de handschoen oppakken

Al jaar en dag verschijnt de Gids boekhoudsoftware en voorlopers daarvan. Met elk jaar nieuwe eigenschappen waarvan leveranciers aangeven in hoeverre hun software daar ondersteuning aan geeft. Denk aan UBL, RGS, Dashboards, liquiditeitsplanning, etc. We slaan ditmaal nieuwe eigenschappen een keer over.Niet omdat ze er niet zijn, want we hebben Peppol, e-retour, RGS-brugstaat en het RGS-journaal om maar wat te noemen.

Ditmaal leggen we het initiatief bij leveranciers van boekhoudsoftware zelf en vragen wat zij voor u recent (afgelopen 12 maanden) hebben gerealiseerd binnen hun software en wat er binnenkort (komende 12 maanden) op de rol staat. En dan hebben we het natuurlijk niet over overnames of een naamswijziging.

Zo verbreden we mede het zichtveld als het gaat om ontwikkelingen op het gebied van boekhoudsoftware en horen we wat er nog meer speelt behalve de ons bekende ontwikkelingen.

Leveranciers die opgenomen zijn in de Gids boekhoudsoftware ontvangen automatisch bericht van ons (in april 2021). 

Bent u leverancier van boekhoudsoftware en ontvangt u niet automatisch bericht van ons? We kunnen ons dat bijna niet voorstellen, maar trek dan zelf even aan de bel (redactie@softwarepakketten.nl). Want we willen natuurlijk niemand overslaan. We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar een vermelding van pakketgegevens in de Gids boekhoudsoftware is helemaal gratis. We hebben namelijk een hekel aan gesponsorde lijstjes met bijvoorbeeld een top-5 of top-10 van (boekhoud)software, waarbij een plaatsje op de ranglijst gewoon gekocht kan worden. 

Gebruikers:
Bent u gebruiker van boekhoudsoftware en behoefte aan een nieuwe functionaliteit. Laat het ons dan ook even weten. Niet geschoten is altijd mis.

Gids boekhoudsoftware 2021

De uitgave "Gids boekhoudsoftware 2021" verschijnt op 1 juni 2021. Dan verschijnt ook een artikel met een opsomming van leveranciers van boekhoudsoftware met zaken die zij recent gerealiseerd hebben en wat er binnenkort op de rol staat.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting) en AI, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware, ICT Innovatie, ZZP'ers en klein MKB, Kennisplatform Administratieve software
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED