Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

iMUIS Online wordt KING Accountancy en KING Finance

Plaatsingsdatum 05-05-2021
Berichtdatum 4 mei 2021

iMUIS Online krijgt een nieuwe naam: KING Accountancy voor onze oplossingen specifiek gericht op accountants en KING Finance speciaal voor ondernemers. Met deze twee nieuwe namen is het onderscheid tussen onze beide producten duidelijker en is er meer eenheid in de productnamen van het KING Software productportfolio. Bovendien is het een logische vervolgstap na het aanpassen van onze handelsnaam naar KING Software.

De nieuwe namen KING Accountancy en KING Finance gaan in per 18 mei 2021 en worden gepresenteerd tijdens ons online event KING Connected! Schrijf je hier in.

CEO Mattijs Wilms: “Met onze 40-jarige bestaansgeschiedenis is onze kennis en ervaring in de accountancymarkt en online boekhoudsoftware ongekend. Door de nieuwe namen KING Accountancy en KING Finance voor iMUIS Online is het voor onze bestaande en nieuwe klanten duidelijker welke oplossingen wij bieden en hoe we hen kunnen helpen. Dat is uiteindelijk het belangrijkste: de klant zo goed mogelijk helpen en ondersteunen met de softwareoplossingen die passen bij zijn of haar onderneming.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding King Software
Internet URL King Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED