Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Hyarchis Connect 2021 | Trends in Mortgage Tech 20 mei 2021

Plaatsingsdatum 09-05-2021
Berichtdatum 7 mei 2021

 Trends komen en gaan, de noodzaak om hier tijdig op in te spelen niet.

In de komende jaren zal Generatie Z hun langverwachte entree op de woningmarkt maken. Als eerste generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk hebben zij geheel nieuwe verwachtingen ten aanzien van hun hypotheekaanvraag.

Generatie Z is online afgestudeerd, deelt de rekening voor een etentje via een Tikkie, werkt in hun eerste baan volledig remote en is opgegroeid met online-only banken zoals Revolut. Wat betekent dit voor hun verwachting ten aanzien van een hypotheekaanvraag? Zullen zij net als de generaties voor hen aanschuiven bij de hypotheekadviseur of verwachten zij hun hypotheek vanaf hun mobieltje af te sluiten op eenzelfde manier als zij een maaltijd bestellen of een taxi regelen?

Benieuwd naar hoe de hypotheekketen er over vijf jaar uitziet? Meld je dan snel en kosteloos aan voor de online editie van Hyarchis Connect – Trends in Mortgage Tech, 20 mei 2021.

Bekijk in de tussentijd onze aflevering van de Leaders in Wonen-podcast waar we het hebben over de hypotheek van morgen.

Meer informatie.

Categorie(n) ICT Innovatie
Bronvermelding Hyarchis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED