Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Plaatsingsdatum 12-05-2021
Berichtdatum 11 mei 2021

Geïntegreerde data storytelling-oplossing helpt ondernemingen om snel en veilig waarde uit cloud data te halen

Toucan Toco, specialist in data storytelling, lanceert een nieuwe reeks functies die specifiek zijn gebouwd voor het data cloud platform van Snowflake. De native functies integreren veilig en naadloos in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn ontworpen om data-analyse en business intelligence toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Een eenvoudige one-click verbinding voorkomt omslachtige onboarding en gegevensduplicatie, waardoor kosten aanzienlijk worden verlaagd en integratie tot 40 procent sneller plaatsvindt.

Snowflake’s centralisatie van bedrijfsdata in de cloud heeft het gebruik van kosteneffectieve cloud-oplossingen voor databeheer drastisch vereenvoudigd. Echter hebben veel bedrijven nog steeds moeite om hun gecentraliseerde, in de cloud gehoste data om te zetten in bruikbare inzichten op alle niveaus van hun organisatie. Dit is waar de expertise van Toucan Toco een aanvulling vormt op Snowflake.

De native functies van Toucan Toco integreren naadloos in de cloud-infrastructuur van Snowflake en zijn erop gericht om zowel technische als niet-technische eindgebruikers te voorzien van duidelijke, boeiende, gecontextualiseerde inzichten, zonder dat training vereist is. Toucan Toco biedt krachtige datagestuurde inzichten die teams in staat stellen sneller en slimmer te werken, waardoor meer waarde wordt gecreëerd voor hun organisaties en klanten.

Belangrijkste kenmerken
Zakelijke gebruikers hebben realtime toegang tot hun Snowflake-data, zelfs via mobiele apparaten, dankzij een live gegevensverbinding met tot 40 procent snellere implementatie en zonder de noodzaak om gegevens uit de cloud te exporteren, te dupliceren of te downloaden.

De integratie biedt de beste beveiliging in zijn klasse met automatisch gesynchroniseerde machtigingen om Snowflake-instellingen toe te passen op Toucan Toco. Zakelijke gebruikers hebben onmiddellijk toegang tot hun eigen data zonder tussenkomst van derden om gebruikersmachtigingen in te stellen. Er kunnen echter ook aanvullende machtigingen binnen Toucan Toco worden ingesteld om gebruikers volledige controle over hun data te geven.

De Snowflake Query Optimization Engine van Toucan Toco stelt teams in staat om onmiddellijk datamodellen te vinden, te beheren en er query's op uit te voeren zonder dat het nodig is om datasets opnieuw te formatteren. Veel voorkomende zoekopdrachten kunnen ook vooraf worden geladen. De ingebouwde Write Back-technologie van Toucan Toco zorgt ervoor dat gebruikers alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken.
  

Categorie(n) Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A), Robotic (accounting), ICT Innovatie, Branche > Financials
Bronvermelding Toucan Toco
Internet URL Toucan Toco

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED