Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nu ook onderweg factureren met de Informer app

Plaatsingsdatum 18-05-2021
Berichtdatum 18 mei 2021

Altijd en overal factureren was nog nooit zo makkelijk. De nieuwe Informer app maakt het mogelijk voor gebruikers online offertes en facturen te maken en te versturen direct vanuit de Informer app. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk voor ondernemers hun urenregistratie en de daarbij behorende projecten direct te registreren in de InformerOnline app.

Online factureren, óók als je onderweg bent
Als ondernemer ben je veel onderweg en heb je niet altijd de mogelijkheid om je laptop op te starten. Informer denkt met ondernemers mee en lanceert daarom een nieuwe functionaliteit in de app; offreren en factureren vanaf je smartphone! Zo kunnen ondernemers offertes en facturen maken en versturen vanaf hun mobiel en hebben zij altijd het volledige overzicht van hun administratie.

Urenregistratie per project direct bij de hand
Een andere nieuwe functie in de Informer app is de urenregistratie en de daarbij behorende projecten. Ondernemers die gebruik maken van Informer kunnen nu hun uren per project registreren en bijhouden. Na het afronden van een project sturen zij op basis van dit project eenvoudig en snel de factuur naar hun relatie.

Informer geeft gehoor aan de behoeften van haar klanten
Facturen opstellen en verzenden en urenregistratie in de app zijn veel gevraagde functionaliteiten van gebruikers van InformerOnline. Gemak, snelheid en flexibiliteit zijn veelgenoemde eigenschappen van functionaliteiten als deze. ‘Voor ondernemers is het niet alleen belangrijk om altijd en overal inzicht te hebben in hun administratie, maar deze ook ten allen tijde te kunnen bijwerken’ aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Categorie(n) Mobile computing, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Informer
Internet URL Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED