Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

EasyKas koppelt lanceert accountants-dashboard en webversie

Plaatsingsdatum 01-06-2021
Berichtdatum 31 mei 2021

Accountants en boekhouders kunnen nu eenvoudig hun klanten beheren via de EasyKas partneromgeving. De partneromgeving is een overzichtelijk dashboard waar je jouw klanten koppelt, de laatste mutaties bekijkt en direct inlogt in het kasboek van jouw klant.

Jouw klant kan jou eenvoudig een koppelverzoek sturen via de optie “Koppel je boekhouder” vanuit zijn EasyKas-account. Na acceptatie van het verzoek, wordt de klant-account zichtbaar in je dashboard.

Tegelijkertijd lanceert EasyKas ook een webversie nadat het in eerste instantie alleen als App-only is gestart. Het kasboek is hiermee ook buiten het gebruik van een app toegankelijk via een browser zoals Chrome, Safari of Internet Explorer.

EasyKas registreert kastransacties, kostenbonnen en andere ontvangsten en uitgaven. De kas kan simpel, snel én foutloos worden opgemaakt en er is geen papieren- of Excel kasboek meer nodig.

Door de koppeling met Exact Online of SnelStart wordt het kasboek automatisch bijgewerkt in de boekhouding. De boekhouder / accountant realiseert tijdbesparing doordat hij/zij af is van het inklopwerk.

De EasyKas app is er voor iedere ondernemer met contante kastransacties zoals horecaondernemers, kappers en winkeliers. De Belastingdienst verplicht een goede kasstaat bij te houden en deze ook regelmatig af te sluiten. De ervaring leert dat ondernemers hier niet voldoende tijd voor nemen en vaak achteraf de kasstaat opstellen. Met EasyKas is het kasboek online, netjes, bijgewerkt en up-to-date.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding EasyKas
Internet URL EasyKas

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

EasyKas koppelt nu ook met Accountancy- en Software Gemak [03-09-2021]

EasyKas koppelt nu ook met Snelstart [27-01-2021]


Onerzoeksbureau GBNED