Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

BARC: uitstekende resultaten voor Unit4 Financial Planning and Analysis

Plaatsingsdatum 02-06-2021
Berichtdatum 2 juni 2021

Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, heeft met haar product Unit4 Financial Planning & Analysis (voorheen Unit4 Prevero) uitstekende resultaten behaald in de Planning Survey 21. De survey is uitgevoerd door het in Europa gerenommeerde analistenbureau BARC uit Würzburg. Unit4 

Unit4 Financial Planning & Analysis (FP&A) behaalde de eerste plaats bij het criterium "flexibiliteit" in zes verschillende peer groups, waaronder de peer groups 'Integrated Corporate Planning Products', 'Financial Performance Management Products' en 'BI & Analytics Products'.

Unit4 FP&A is zestien keer uitgeroepen tot "leader" in zes peer groups. Daarnaast is 94 procent van de ondervraagde gebruikers tevreden over het product. Nog eens 94 procent zou het product aanbevelen en 90 procent beoordeelt de hulp bij de implementatie van Unit4 FP&A als uitstekend of goed.

"We zijn erg blij met de positieve resultaten. De overtuigende scores op belangrijke KPI’s bevestigen dat onze oplossingen onze klanten echt verder helpen bij financiële planning en analyse. Onze intelligente financiële planning & analyse tools en modellen zijn ontworpen voor mensen die van gemak houden, maar wel met complexiteit te maken hebben. Wij helpen FP&A-teams niet alleen om de cijfers te begrijpen, maar ook om dat inzicht te delen en te gebruiken om een beter resultaat te bereiken", zegt Michael Lengenfelder, Head of FP&A Product Management, Unit4.

Lees alle onderzoeksresultaten van Unit4 FP&A in BARC's The Planning Survey 2021 hier.
  

Categorie(n) Branche > Financials
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Unit4 lanceert ERPx [08-04-2021]

Unit4 kondigt overname door private equity-bedrijf TA Associates [22-03-2021]

Unit4 breidt Financial Planning and Analysis oplossing uit met nieuwe mogelijkheden op basis van AI [22-10-2020]

Unit4 kondigt next-generation ERP aan: volledig gefocust op mensgerichte organisaties [15-10-2020]

Macaw kiest Unit4 ERP [23-09-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED