Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Finovion kiest voor cloudplatform van Visionplanner

Plaatsingsdatum 11-06-2021
Berichtdatum 8 juni 2021

Finovion, het netwerk van 50+ samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancy specialisten heeft de keuze gemaakt voor Visionplanner, het cloudplatform voor de accountancy waarmee kantoren hun tussentijdse werkzaamheden, jaarrekening en binnenkort fiscale aangiften kunnen maken.

Finovion ziet vooral winst in het feit dat het hele proces in één cloud ICT-straat kan worden uitgevoerd. Wichard Hendriks, Algemeen Directeur van Finovion: “Visionplanner biedt een goede oplossing voor tussentijdse cijfers, werkprogramma’s en efficiënt samenstellen van jaarrekeningen. Dat is precies wat we met Visionplanner realiseren. Het op maat gemaakte onboardingsprogramma helpt ons bovendien om de software gefaseerd uit te rollen onder al onze franchisenemers.“

Finovion is sinds 2003 de kwaliteitsformule voor het administratiekantoor, de accountancy specialist en de bedrijfsadviseur. Het Finovion Servicekantoor is verantwoordelijk voor het beheer van de softwareapplicaties en zorgt voor de optimale inrichting van Visionplanner. Hiermee worden de franchisnemers volledig ontzorgt.

Met deze samenwerking groeit Visionplanner verder in de wereld van cloudsoftware voor de accountancy en administratiekantoren. Diverse kantoren kiezen voor een langdurige samenwerking met Visionplanner. Joppe: “Het is mooi om te zien dat we met onze totaaloplossing echt meerwaarde bieden aan onze klanten.”

Finovion bestaat sinds 2003 en heeft zich bewezen als kantoor dat het MKB meerwaarde biedt door uitstekend klantcontact. De keten is inmiddels gegroeid naar een landelijk dekkend netwerk met 50+ kantoren en diverse specialisten. Het servicekantoor is gevestigd in Rotterdam en ondersteunt op het gebied van ICT, marketing, kennis & kwaliteit. Naast algemene ondersteuning gelooft Finovion in maatwerk begeleiding van hun kantoren. Op deze wijze halen zij het maximale uit ieder Finovion kantoor.

Categorie(n) Soort > Portaaltoepassingen, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visionplanner
Internet URL Visionplanner

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Visionplanner introduceert benchmarksoftware voor accountants- en administratiekantoren [16-06-2023]

Visionplanner presenteert software-innovaties in de Visionplanner Lente Boost [09-05-2023]

Visionplanner Compilation haalt middelgrote jaarrekening naar de cloud [14-02-2023]

Visionplanner en MLE lanceren Visionplanner Compilation [24-10-2022]

Visma | Visionplanner, inclusief de labels, Infine, MLE, Comandi en Radar, op 1 maart 2022 onder nieuwe leiding [16-02-2022]


Onerzoeksbureau GBNED