Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

SnelStart klanten koppelen nu eenvoudig alle Nederlandse banken via Bizcuit

Plaatsingsdatum 24-06-2021
Berichtdatum 24 juni 2021

Het is zover: SnelStart gebruikers koppelen nu eenvoudig alle Nederlandse bankrekeningen aan Snelstart via Bizcuit. Beide bedrijven werken samen om ondernemers nog meer ruimte te geven om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Met de nieuwe koppeling tussen SnelStart en Bizcuit worden alle banktransacties elke dag automatisch in SnelStart afgeleverd. Daarnaast zijn de openstaande posten uit SnelStart in de Bizcuit app in te zien en kunnen deze direct betaald worden! De Bizcuit ondernemersapp biedt alles in één: documenten, banktransacties en betalen.

Bankkoppelingen
De Bizcuit PSD2 bankenkoppelingen maken het mogelijk om banktransacties van iedere Nederlandse bank automatisch af te leveren in SnelStart. Het enige wat je hoeft te doen is je bank en je SnelStart account te koppelen in de Bizcuit app. Handmatig controleren of facturen betaald zijn en gegevens overtypen is verleden tijd. De banktransacties worden direct afgeleverd in je boekhouding. Goed om te weten: via Bizcuit koppel je niet alleen bankrekeningen van ABN Amro, Rabobank, ING, Triodos en Knab, maar ook rekeningen van bunq, SNS, RegioBank en ASN.

Betalen
Niet alleen haal je met de bankenkoppeling automatisch meerdere keren per dag transacties op, ook kun je openstaande inkoopfacturen betalen. Bekijk in de Bizcuit app je openstaande facturen vanuit Snelstart en betaal deze gelijk vanaf je gekoppelde bankrekening. Direct, snel en makkelijk vanuit de Bizcuit app, vanaf je desktop of mobiel!

Bonnen & facturen
Daar komt nog eens bij dat gedoe met bonnen en facturen afhandelen verleden tijd is: deze ontvang je via email, upload of scan en worden in de Bizcuit app realtime herkend. Een kwestie van goedkeuren en ze worden automatisch afgeleverd in Snelstart.

SnelStart en Bizcuit: minder tijd, meer inzicht
Met de koppeling versterken SnelStart en Bizcuit hun gedeelde missie: ondernemers helpen met ondernemen.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, PSD2, Tech startups, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Bizcuit en SnelStart
Internet URL Bizcuit en SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED