Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Starten met HR analytics in Loket.nl

Plaatsingsdatum 28-07-2021
Berichtdatum 28 juli 2021

Belangrijke HR data omzetten in waarde: dat kan met HR analytics. Data begrijpen geeft inzicht en overzicht én de mogelijkheid om data gedreven keuzes te maken. HR op een hoger niveau dus!

Loket.nl, de grootste online HR- en salarissoftware aanbieder voor het MKB, biedt gebruikers nu flexibiliteit in rapportages en daarmee laagdrempelig inzicht én overzicht. Dit is mogelijk op drie verschillende niveaus, zodat er voor elke gebruiker en elke wens een geschikte oplossing is. Dit maakt het voor zowel kleine werkgevers als voor de grotere bedrijven binnen het MKB mogelijk te starten met HR analytics. De drie niveaus zien er als volgt uit:

Direct – HR rapportages
Snel inzicht, eenvoudige filtering en direct op het scherm
Klik eenvoudig de gewenste data bij elkaar en er verschijnt een overzicht direct op het scherm. Dit helpt in het organiseren van bijvoorbeeld verlof. Wie heeft er nog veel verlof, wie weinig en hoeveel uur staat er in totaal open: het wordt direct inzichtelijk.

Custom – Zelf exports samenstellen
Eigen overzicht in elkaar klikken en exporteren voor een diepere HR analyse
Behoefte aan een stap extra? Dan is er de mogelijkheid om zelf exports samen te stellen, geheel naar eigen wens. Door simpelweg aan te vinken welke data meegenomen moet worden en een export te maken is er data beschikbaar voor een diepere HR analyse.

Advanced – Rapporteren op een hoger niveau
Download van volledige HR- en salarisdata
Dit niveau stelt gebruikers in staat een complete export te maken van alle werkgever- en dienstverband gegevens. Waardevolle data om een reporting tool of dashboarding mee te vullen. Totaaloverzicht gegarandeerd!

Elke gebruiker kan gebruik maken van de verschillende niveaus, en zelf bepalen wat bij het kennisniveau en de behoefte van de organisatie past.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Loket.nl
Internet URL Loket.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED