Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

TIE Kinetix verzorgt elektronische facturatie voor Rabobank

Plaatsingsdatum 29-07-2021
Berichtdatum 29 juli 2021

TIE Kinetix maakte vandaag bekend dat zij een vijfjarig contract heeft afgesloten met Rabobank om 100% digitalisatie van de supply chain te realiseren met het FLOW Partner Automation platform. Het initiële contract bevat onder meer de gefaseerde aansluiting (onboarding) van alle ruim 23.000 leveranciers voor e-facturatie.

De overeenkomst volgt op een succesvolle “Proof of Concept” (POC) fase, waarbij verschillende manieren van elektronische factuurontvangst via FLOW werden getest met geselecteerde leveranciers van de coöperatieve bank. In de POC zijn onder andere de volgende zaken succesvol opgezet: het succesvol geautomatiseerd uitwisselen van facturen via het PEPPOL-netwerk, handmatige invoer via het online portaal en geautomatiseerde verwerking van PDF-documenten.

Om de resultaten te maximaliseren, zal TIE Kinetix Rabobank ondersteunen bij het bereiken van hun digitaliseringsdoelstellingen met onboarding dienstverlening (het aansluiten van handelspartners). Dit zorgt voor een handsfree benadering van onboarding en zal ervoor zorgen dat alle leveranciers in zo kort mogelijke tijd overstappen naar elektronische facturatie.

Dit contract is wederom een belangrijke prestatie voor TIE Kinetix en versterkt de positie van het bedrijf als leider op het gebied van elektronisch factureren voor zowel organisaties in de publieke als private sector. TIE Kinetix verwacht dat het Rabobank zal helpen de gestelde doelen te bereiken gedurende de eerste periode van vijf jaar, waarna het contract onbeperkt kan worden verlengd voor perioden van 12 maanden.
 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > (Elektronisch) factureren, UBL en Peppol
Bronvermelding TIE Kinetix
Internet URL TIE Kinetix

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

EDI-2-FLOW for Dynamics 365 oplossing van TIE Kinetix nu beschikbaar in Microsoft AppSource [31-03-2021]

Nieuwe EDI-oplossing voor Microsoft Dynamics 365 [25-01-2021]

TIE Kinetix en To-Increase: kant-en-klare cloud-gebaseerde EDI-oplossing nu wereldwijd beschikbaar [06-01-2021]

TIE Kinetix: documentuitwisseling en lead management nog eenvoudiger geworden [30-04-2020]

TIE Kinetix presenteert de FLOW: Spring Release [18-04-2019]


Onerzoeksbureau GBNED