Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Acknowledge en ITs Teamwork werken samen voor versnelde digitale transformatie

Plaatsingsdatum 09-08-2021
Berichtdatum 9 augustus 2021

Acknowledge en IT’s Teamwork slaan de handen ineen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. De branche-experts van Acknowledge gebruiken de BusinessITScan®, ontwikkeld door IT’s Teamwork, om de kansen en knelpunten op het gebied van ICT-voorzieningen en bedrijfsvoering in kaart te brengen.

Acknowledge is recentelijk toegetreden tot het partnernetwerk van IT’s Teamwork. Rob Beukema, managing consultant bij Acknowledge, vertelt: “Deze scan is een aanvulling op ons dienstenportfolio rond het adviseren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen.” De BusinessITScan® is een idee van Anton Dijkhuis, eigenaar van IT’s Teamwork. “Ik probeer mensen in een organisatie met elkaar te verbinden, zodat ze samen de juiste prioriteiten stellen om hun organisatie te vernieuwen. Door in contact te zijn kunnen ze het juiste pad uitstippelen”, legt Anton uit.

Zes succesfactoren voor digitale transformatie©
In de BusinessITScan® komen zes IT-succesfactoren naar voren: partnership, productiviteit, innovatie, IT-competenties, stabiliteit/continuïteit en IT-financiële zaken. Deze factoren zijn onderling met elkaar verbonden en hebben ook invloed op elkaar. De beste combinatie hangt helemaal af van de organisatie. “De scan stelt ons in staat om in samenwerking met de klant snel en doeltreffend de wensen én de werkelijkheid voor ICT-voorzieningen in kaart te brengen. Uit ervaring weten we dat de onderzoeksresultaten een schat aan informatie opleveren”, vertelt Rob. Anton vult aan: “Op basis van zeven rollen worden verschillende vragen gesteld, afhankelijk van de rol. Een ICT-manager heeft tenslotte andere behoeften dan bijvoorbeeld een receptionist.”

Acknowledge en de BusinessITScan®
De brancheprofessionals van Acknowledge vertalen de uitkomsten van de BusinessITScan® naar een overzichtelijk en bruikbaar dashboard en adviesrapport, dat realtime beschikbaar is. Via de ingebouwde prioriteiten- en actiemodule worden direct de juiste stappen gezet. Acknowledge stemt hierbij de mate van ondersteuning af op de behoefte van haar klanten. “Er zijn klanten die uitgebreid geholpen willen worden, maar er zijn er ook zeker die hierin zelfredzaam willen zijn. We ondersteunen beide behoeftes”, aldus Rob. De BusinessITScan® is cloudgebaseerd en breed inzetbaar voor organisaties, zodat mensen met verschillende rollen, functies en locaties gehoord kunnen worden. Anton: “Dat is ook de kracht van de scan: mensen intern met elkaar verbinden!

Een waardevol partnership
Na een periode van verkenning is het partnership tussen Acknowledge en IT’s Teamwork een feit. “Ik geloof erin dat Acknowledge de klant centraal zet. De BusinessITScan® vervult hierin een belangrijke rol en ik had nog geen mooie clouddienstverlener in de partnergroep”, vertelt Anton. Dankzij dit partnership ontstaat een unieke en krachtige marktcombinatie van advies, implementatie en beheer, waarmee veel organisaties een grote stap kunnen nemen in hun digitale transformatie.

Categorie(n) ICT Innovatie, Branche > Financials, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding Acknowledge en IT’s Teamwork
Internet URL Acknowledge en IT’s Teamwork

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED