Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

IT-integratiespecialisten Enable U en JNet gaan samen verder

Plaatsingsdatum 27-08-2021
Berichtdatum 26 augustus 2021

Enable U neemt, in samenwerking met Vortex Capital Partners, JNet over. Door de combinatie van beide partijen ontstaat een sterke, onafhankelijke marktleider op het gebied van interconnectiviteitsdiensten en integratiesoftware in Nederland, met een zeer stevige positie in de publieke sector, onderwijs, gezondheidszorg, energie, telecom en finance.

Enable U en JNet zijn ervan overtuigd dat zij samen de ideale combinatie vormen voor het realiseren van de ambities voor de toekomst. Door de integratievraagstukken te standaardiseren in aanpak, architectuur en levering, is de combinatie van Enable U en JNet in staat om schaalbare oplossingen te leveren. Deze oplossingen hebben een kortere doorlooptijd, minder kosten en brengen een lager risico met zich mee.

Koppelingen zullen sneller en gemakkelijker hergebruikt kunnen worden en nieuwe standaarden kunnen nog beter en sneller worden ondersteund. Hiernaast bundelen Enable U en JNet de krachten voor het beheer van de koppelingen vanuit het integratieplatform, wat de dienstverlening nog verder zal bevorderen.

Over Enable U
Enable U levert en onderhoudt veilige verbindingen tussen IT systemen. We stellen onze klanten in staat om optimaal te profiteren van het digitale tijdperk en zo de dienstverlening aan hun klanten te verbeteren.

Enable U doet dit door complexe en beveiligde digitale informatiestromen tussen applicaties en andere informatiesystemen aan te bieden ‘as a service’. Daarnaast levert Enable U alle benodigde tooling en kennis die nodig is voor het realiseren van veilige koppelingen en het managen van API’s.

Over JNet
JNet is al jaren een betrouwbare leverancier van integratie-oplossingen in Nederland. Met het eigen OpenTunnel product worden de digikoppelingstandaard en andere overheidsstandaarden ondersteund. Met nieuwe toevoegingen zoals de GebeurtenisMakelaar kunnen vele praktische gebruiksscenario’s voor overheden snel en kosteneffectief worden gerealiseerd.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Dienstverlening, Branche > Onderwijs, Branche > Medisch en zorg
Bronvermelding Enable U
Internet URL Enable U

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED