Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

RGS brugstaat nu ook in Kleisteen online boekhouden

Plaatsingsdatum 02-09-2021
Berichtdatum 1 september 2021

Kleisteen ziet duidelijk voordelen in standaardisatie en de RGS brugstaat valt daar ook onder. Het gemak waarmee gebruikers grootboeksaldi op basis van het Referentie grootboekschema (RGS) kunnen uitwisselen met onder andere fiscale aangiftesoftware was voor Kleisteen aanleiding de RGS brugstaat toe te voegen aan het boekhoudprogramma. 

"Door grootboekrekeningen van gestandaardiseerde codes (RGS) te voorzien kunnen gegevens eindelijk makkelijk met andere pakketten en diensten worden uitgewisseld. We zien dit als weer een belangrijke aanvulling op het automatiseren en verbeteren (want tijdbesparend en minder kans op fouten) van het hele administratieproces".

Kleisteen is niet over een nacht ijs gegaan en heeft de werking van de RGS brugstaat uitvoerig getest met Tecknow, aanbieder van fiscale aangiftesoftware voor de IB en VPB.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, RGS (ReferentieGrootboekSchema), Branche > Financials, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Kleisteen
Internet URL Kleisteen

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED