Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Amsterdam UMC kiest voor ERP-platform van Infor en Apex Systems

Plaatsingsdatum 08-10-2021
Berichtdatum 8 oktober 2021

Infor, de industry cloud company, levert samen met systeemintegrator Apex Systems een ERP-platform aan Amsterdam UMC. De Infor Cloudsuite Healthcare is een moderne industrie specifieke cloudoplossing die met name is ingericht voor operationele processen en integratiebehoeften van zorgorganisaties. De oplossing kan worden ingezet voor de financiële administratie en de inkoop en logistiek van het ziekenhuis.

Amsterdam UMC, dat bestaat uit het Academisch Medisch Centrum en het VU Medisch Centrum, behoort tot de grootste ziekenhuizen van Europa. In de ziekenhuizen verlenen ruim 16.000 medewerkers zorg aan 350.000 patiënten per jaar. Amsterdam UMC is een bestaande klant van Infor en gebruikt al Infor Cloverleaf voor interoperabiliteit.

Apex Systems, voorheen bekend als Avaap, is als een system integrator gespecialiseerd in de zorgsector en behoort tot de hoofdrolspelers in het implementatietraject. Apex Systems wordt ondersteund door NxtMed en Enovation. Het totale implementatietraject neemt een kleine twee jaar in beslag.

We zijn enorm blij dat we onze cloudoplossing samen met onze partners in kunnen zetten in een van de meest prestigieuze academische ziekenhuizen van Europa”, aldus Jelle Brouwer, senior account executive Healthcare bij Infor. “Dit is een belangrijke stap om via onze expertise deze clouddiensten verder uit te breiden naar Europese ziekenhuizen. Onze ERP-oplossingen en de sterke implementatie via onze partners dragen bij aan efficiënte processen in de medische centra en leggen een sterke basis om zorgspecifieke innovaties op te bouwen.
  

Categorie(n) Branche > Medisch en zorg, Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED