Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
HIX
Exact Software
VISMA eAccounting Accountancy

Software nieuws

Zenvoices toonde Peppol factuur retourberichten tijdens het seminar RPA en robotic accounting

Plaatsingsdatum 07-10-2021
Berichtdatum 7 oktober 2021

In deze editie van het seminar RPA en robotic accounting op 29 september 2021 was er bijzondere aandacht voor o.a. Peppol, in het bijzonder voor het verzenden en ontvangen van statusberichten bij facturen die via Peppol worden uitgewisseld. Zenvoices toonde met de andere deelnemers van de ‘kopgroep e-retour’ de live werking van e-factureren en retourberichten.

Weer een belangrijke stap in de missie van Zenvoices
Ook Peppol retourberichten dragen bij aan de missie van Zenvoices om factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Door het informeren van de verzender wordt immers onnodige persoonlijke communicatie gedurende het factuurverwerkingsproces beperkt en hoeft uitsluitend bij uitzonderingen actie te worden ondernomen. Door retourberichten in combinatie met een digitaal goedkeuringsproces te gebruiken, kan ook bij deze uitzonderingen direct de juiste verantwoordelijke worden geadresseerd voor verdere opvolging. Met het mogelijk maken van het verzenden van retourberichten via Peppol in haar software zet Zenvoices een verdere stap om betrouwbaar geautomatiseerde verwerking van facturen te combineren met optimale informatievoorziening voor partijen in de factuurketen. Tijdens de presentatie door Nik Schuiling is ook ingegaan hoe we, ook zonder retourberichten, al bij klanten tot meer dan 80% van de facturen automatisch verwerken met behoud van controle. Kortom, hoe we betrouwbaar tijd en geld besparen bij onze klanten. 

Lees het complete verslag op de website van Zenvoices.


Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting) en AI, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, ICT Innovatie, UBL en Peppol, Kennisplatform Administratieve software
Bronvermelding Zenvoices
Internet URL Zenvoices

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED