Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Je krijg van ons gratis hulp bij je e-facturen aan de Rijksoverheid

Plaatsingsdatum 12-10-2021
Berichtdatum 12 oktober 2021

Bij de Helpdesk e-factureren beantwoordt een gespecialiseerd team dagelijks vragen van ondernemers die een e-factuur aan de Rijksoverheid willen sturen. Davina Wielandt is hier als senior beleidsmedewerker bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) nauw bij betrokken. "Had ik jullie maar eerder gebeld, horen wij vaak van ondernemers die we helpen", vertelt zij.

Grote en kleine bedrijven, van zzp'ers tot multinationals, zijn voor het leveren van goederen of diensten aan de Rijksoverheid verplicht een elektronische factuur of e-factuur te sturen. De Helpdesk e-factureren is op verzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) door RVO opgericht om ondernemers daarbij te helpen. Elke ondernemer kan gratis bij de helpdesk terecht met grote of kleine vragen over hoe je het beste een e-factuur aan de Rijksoverheid stuurt of een probleem daarmee oplost.

Lees complete artikel op de website van het NMBF.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > eBusiness en online betalingen, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Dienstverlening, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding NMBF
Internet URL NMBF

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED