Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Plaatsingsdatum 19-10-2021
Berichtdatum 19 oktober 2021

Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en mensgerichte organisaties, maakt bekend dat zij op 16 en 17 november 2021 een tweede editie organiseert van het wereldwijde virtuele evenement Experience4U (X4U). Tijdens X4U worden nieuwe producten en functionaliteit onthuld. Daarnaast vertellen klanten uit diverse sectoren over de successen die zij met de oplossingen van Unit4 hebben geboekt.

Onthullen nieuw onderzoek
X4U brengt klanten, prospects en partners van Unit4 bijeen om van gedachten te wisselen en te ontdekken hoe Unit4 toegevoegde waarde biedt. Unit4 zal dit jaar tijdens het evenement de resultaten onthullen van haar nieuwe onderzoek ‘Business Future Index’ en van het Maturity Model. Deze vormen de basis voor de Q&A’s met 3.500 zakelijke besluitvormers en werknemers en laten zien welke eigenschappen de best presterende ondernemingen met elkaar gemeen hebben en hoe zij zich opmaken voor de toekomst.

Deelnemers aan X4U komen meer te weten over de manier waarop Unit4 ondersteuning biedt met een branchespecifiek ecosysteem van oplossingen die ongeëvenaard zijn in de midmarket en alles bieden wat middelgrote organisaties nodig hebben om hun mensen en klanten toegevoegde waarde te bieden. Het virtuele evenement neemt tweeëneenhalve dag in beslag. Er vinden ruim 40 sessies plaats, van succesverhalen van klanten, diepgaande productbesprekingen, tot rondetafelgesprekken en sessies die in het teken staan van best practices en innovaties.

Meer informatie en aanmelden.
  

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Financials, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED