Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

Plaatsingsdatum 20-10-2021
Berichtdatum 20 oktober 2021

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

BouwTag, onderdeel van de Visser Assen Groep, is onder meer leverancier van traceertags waarmee de locatie en status van materieel 24/7 via track & trace online inzichtelijk kan worden gemaakt. Gereedschapbeheer.nl, dochterbedrijf van Mecona IT, is prominent ontwikkelaar en leverancier van uiteenlopende pakketten voor de beheersoftware van materieel. Daarmee vormen de twee bedrijven een sterke aanvulling op elkaars core-business.

Totaalbeheer
Met het juiste beheer van machines, gereedschappen en materialen kunnen infra- en bouwbedrijven niet alleen hun onderhoud en planning optimaal organiseren, maar het voorkomt ook zoekraken, verlies en diefstal van materieel. Gebaseerd op ‘the Internet of Things’ wordt dit totaalbeheer snel, inzichtelijk en efficiënt geautomatiseerd. Kosten gaan omlaag, rendementen omhoog.

Groei en krachtenbundeling
Edwin Meijer, directeur-eigenaar van Gereedschapbeheer: “Deze stap past perfect in de ontwikkelingsstrategie van Gereedschapbeheer.nl. We behoren tot de snelste groeiers in de branche en kregen daarvoor de afgelopen twee jaar al het predicaat FD Gazelle. Samen met BouwTag kunnen we deze groei nog verder doorzetten.” Directeur Maarten Visser van Visser Assen noemt de combinatie van BouwTag en Gereedschapbeheer een krachtenbundeling. “Voor BouwTag is deze ontwikkeling een versterking van haar totaalaanbod aan innovatieve oplossingen voor bouw en infra.

Categorie(n) Soort > Facility management, Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding BouwTag en Gereedschapbeheer.nl
Internet URL BouwTag en Gereedschapbeheer.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED