Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Reflex Online lanceert nieuwe versie werkplekken reserveringssysteem

Plaatsingsdatum 03-11-2021
Berichtdatum 3 november 2021

De Nederlandse softwareontwikkelaar Reflex Online lanceert een vernieuwde en verbeterde versie van het populaire werkplekken reserveringssysteem Reflex Workplaces. Met Reflex Workplaces maken organisaties het reserveren en beheren van werkplekken in het bedrijfspand makkelijk. Met de nieuwe functionaliteiten wordt de ervaring van zowel gebruikers als beheerders sterk verbeterd.

Verbeteringen software
"De afgelopen maanden hebben wij veel aanvragen gekregen voor het reserveren en beheren van werkplekken. Door de opkomst van het hybride werken is dit een zeer actueel vraagstuk voor veel organisaties”, vertelt Frans de Wit, directeur van Reflex Online. “Dankzij de feedback van onze klanten hebben wij een groot aantal verbeteringen doorgevoerd aan onze software.” Zo is het voor gebruikers nu onder andere mogelijk om via het systeem collega’s te zoeken in het pand, of te zien wie wanneer een werkplek heeft gereserveerd. En beheerders kunnen nu zelf plattegronden van de werkvloer uploaden en samenstellen.

Ontmoeten makkelijk maken
De nieuwe versie van het werkplekken reserveringssysteem sluit naadloos aan bij de missie van Reflex Online. “Wij geloven dat een organisatie succesvol is door de interactie tussen mensen. Wij helpen erbij om die interactie eenvoudig en veilig tot stand te brengen en zo ontmoeten makkelijk te maken. Alles wat wij doen is erop gericht om ontmoeten makkelijk te maken”, vertelt Frans de Wit. Reflex Online heeft daartoe de afgelopen jaren software ontwikkeld om vergaderruimtes te reserveren en beheren, werkplekken te reserveren, bezoekers te registreren en online afspraken in te plannen.

.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Planning- en reservering software
Bronvermelding Reflex Online
Internet URL Reflex Online

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED