Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

SnelStart kiest voor ibanXS als PSD2 Open Banking platform

Plaatsingsdatum 23-11-2021
Berichtdatum 22 november 2021

SnelStart maakt gebruik van de diensten van ibanXS voor het aanbieden van PSD2 / Open Banking-bankkoppelingen. Al bijna 40 jaar maakt dit softwarehuis de administratie van bedrijven makkelijker met inventieve oplossingen. Zo houdt de ondernemer meer tijd en energie over om te ondernemen. Met behulp van de diensten van ibanXS kunnen de ruim 95.000 klanten van SnelStart eenvoudig en veilig hun bankafschriften een aantal keer per dag automatisch laten inlezen. De administratie is daarmee nog meer up-to-date.
ibanXS heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om toegang tot rekeningnummers / PSD2-diensten aan te bieden. SnelStart is in voorbereiding om een eigen PSD2-vergunning aan te vragen. Tot die tijd maken ze gebruik van de vergunning van ibanXS.

Herman Weessies, Co-CEO en CCO SnelStart: ‘We maken een begin met PSD2 bij SnelStart en het partnership met ibanXS komt dan ook precies op het juiste moment. Het traject voor een eigen PSD2-vergunning bij De Nederlandse Bank is in gang gezet, maar door gebruik te maken van de vergunning van ibanXS kunnen we nu al PSD2-bankkoppelingen aan onze klanten aanbieden. De integratie met het ibanXS-platform was erg eenvoudig en snel gerealiseerd. Deze bankkoppelingen maken het mogelijk voor klanten om hun administratie op een makkelijke en veilige manier meer up-to-date te houden. Dat vinden we bij SnelStart belangrijk.’


Edy Bruinooge, CCO en co-founder ibanXS: ‘SnelStart doet zijn naam eer aan. De snelheid waarmee zij de integratie met ons platform succesvol hebben bewerkstelligd is prachtig om te zien. De klanten van SnelStart gaan hier heel snel de vruchten van plukken.
Voor ibanXS is dit de derde grote softwareleverancier die gebruik maakt van ons PSD2 / Open Banking platform en ons grote bereik van bankkoppelingen. Wij zijn erg trots dat wij onszelf inmiddels ‘PSD2-hofleverancier’ mogen noemen van boekhoudpakketten. Hiermee maken we onze belofte van een echt onafhankelijk platform, niet gelieerd aan concurrenten, helemaal waar en daar doen we het bij ibanXS voor!
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, Branche > Financials, PSD2, ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware, ICT Innovatie
Bronvermelding ibanXS en SnelStart
Internet URL ibanXS en SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED