Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Samenwerking Bizcuit en de Volksbank helpt ondernemers efficienter te werken

Plaatsingsdatum 23-11-2021
Berichtdatum 23 november 2021

De Volksbank (SNS, ASN Bank, RegioBank, BLG Wonen) biedt ondernemers steeds meer modulaire applicaties aan, om hun financieel administratieve zaken makkelijker te regelen. Door relevante applicaties aan de bankomgeving te koppelen kunnen ondernemers efficiënter en overzichtelijker werken, de Ondernemersapp van Bizcuit is hiervan een aansprekend voorbeeld.

Bizcuit is een samenwerking aangegaan met de Volksbank. Ondernemers die bankieren bij SNS krijgen online toegang tot steeds meer modulaire producten en diensten die de financieel administratieve zaken van de ondernemer eenvoudiger en overzichtelijker maken. De Ondernemersapp van Bizcuit is er daar één van. Klanten kunnen deze zelf direct aanvragen via ‘Mijn SNS Zakelijk’.

Multifunctionele Ondernemersapp
De Bizcuit app is een multifunctionele ondernemersapp. Er is onder andere een automatische boekhoudkoppeling gerealiseerd. Bonnen, inkoopfacturen en banktransacties worden na goedkeuring van de ondernemer automatisch verwerkt in het gekoppelde boekhoudpakket. Ook kan de ondernemer de betaling direct vanuit de Ondernemersapp inplannen en uitvoeren. De verkoopfacturen worden automatisch door het boekhoudpakket ingeboekt of klaargezet voor eventuele opvolging, denk bijvoorbeeld aan het rappelleren via een herinneringsfactuur.

De koppeling tussen het Bizcuit platform met de Volksbank bankomgeving, wisselt gegevens uit tussen de bank, het boekhoudpakket en andere business applicaties waar de ondernemer mee werkt en presenteert deze op één centrale plek. Alle financieel administratieve zaken worden dus vanuit één omgeving beheerd en uitgevoerd, zoals documenten, cash flow en betalingen. De ondernemer kan hierdoor veel efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bovendien krijgt de ondernemer op elk gewenst moment inzicht in de actuele financiële en administratieve positie van zijn bedrijf.
   
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, PSD2, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware, SEPA
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL Bizcuit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Accountants en ondernemers werken nu nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit [14-09-2023]

Bizcuit en Hix (voorheen bekend als SecureLogin) zijn een partnership aangegaan [04-07-2023]

Bizcuit verbetert Basecone-integratie voor naadloze factuurverwerking [08-06-2023]

Bizcuit en Rabobank introduceren samen financiering in een minuut [17-10-2022]

Bizcuit koppelt met Twinfield [04-04-2022]


Onerzoeksbureau GBNED