Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
VISMA E-accounting
Exact Software

Software nieuws

Ondertekenen van PDF-documenten toegevoegd aan het PinkWeb klantenportaal voor accountancy

Plaatsingsdatum 02-12-2021
Berichtdatum 2 december 2021

Visma | PinkWeb voegt het ondertekenen van PDF-documenten toe aan het PinkWeb klantenportaal voor accountancy. Documenten goedkeuren is al mogelijk sinds de eerste versie van het portaal. Met de nieuwe functionaliteit, die Connected Signing heet, wordt de digitale handtekening onderdeel van het volledige digitale proces.

PinkWeb wil voor accountancykantoren de one-stop-shop zijn voor geautomatiseerd documenten delen én ondertekenen. Connected Signing is onderdeel van het volledige proces rondom documenten uitwisselen. Met Connected Signing kunnen handtekeningen worden gezet op zowel fiscale- accountancydocumenten als op documenten zoals contracten, notulen en brieven. Allemaal in de voor gebruikers vertrouwde online omgeving.

Connected Signing wordt automatisch toegankelijk voor iedere gebruiker van het portaal. Klanten betalen niet extra voor de functionaliteit. De oplossing wordt bovendien in iedere fase krachtiger en completer. ‘Uiteindelijk ondersteunen we alle documentstromen in ons portaal. Dat levert gemak, duidelijkheid voor gebruikers en eenduidigheid in de manier van werken op’, zegt Jelmer Nieuwenweg, Managing Director. ‘Grip op je processen dus. Ik ben blij dat we onze klanten hierin kunnen ondersteunen. We richten hun processen nu met nog meer zekerheid en efficiëntie in. Zo zijn klanten meer dan klaar voor de toekomst.’’

Wat is Connected Signing?
PinkWeb wil met Connected Signing het volledige proces waarborgen binnen het portaal. Van documenten uploaden, ook vanuit andere software, tot ondertekenen en terug in het dossier plaatsen. Volledig geïntegreerd en zonder handmatige, foutgevoelige handelingen.

Veiligheid staat hierbij voorop. Er worden geen externe URL’s gemaild en documenten komen alleen terecht bij degenen voor wie ze zijn bedoeld. De inhoud van het document is beschermd tegen wijzigingen en de gebruiker weet zeker dat de juiste mensen ondertekenen. Alle informatie blijft binnen het portaal, dat is ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidsstandaarden.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Authenticatie en ondertekenen, GRC en Assuring, SAAS, Cloud Computing, Soort > Portaaltoepassingen
Bronvermelding Visma | PinkWeb
Internet URL Visma | PinkWeb

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED