Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bizzomate introduceert Stageplanner voor ziekenhuizen

Plaatsingsdatum 07-12-2021
Berichtdatum 7 december 2021

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen introduceert Stageplanner. Dit is een applicatie op basis van het Mendix low-code platform die ziekenhuizen ondersteunt bij het snel en efficiënt inplannen van stages die volledig afgestemd zijn op de wensen en doelen van studenten.Voor ziekenhuizen levert een dergelijke stage op maat minder uitval van studenten op, dus op termijn meer personeel. MUMC+ is het eerste Nederlandse ziekenhuis dat de applicatie in gebruik neemt.

Door het stijgend aantal studenten en de toenemende eisen die aan stages worden gesteld, wordt het voor ziekenhuizen steeds lastiger om handmatig stages in te plannen. Daardoor krijgen studenten soms stageplekken toegewezen op afdelingen die niet goed bij hun leerdoelen passen met als gevolg meer uitval. In een tijd dat het succesvol aantrekken en behouden van studenten belangrijker is dan ooit, willen veel ziekenhuizen dit graag voorkomen. Stageplanner lost dit probleem op en ondersteunt ziekenhuizen bij het beter inplannen van stages.

Automatisch stages inplannen
Stageplanner bevat een flexibele roosterautomaat die automatisch de beste planning genereert op basis van de persoonlijke voorkeuren van studenten en maakt handmatig plannen daarmee grotendeels overbodig. Studenten kunnen enige weken voor hun stage begint, doorgeven op welke afdeling ze graag stage willen lopen. Stageplanner koppelt hun persoonlijke voorkeuren vervolgens aan de juiste afdeling. Hierdoor kunnen zij kwalitatief goede, stages lopen en zijn en blijven ze gemotiveerder.

Taken die niet automatisch uitgevoerd kunnen worden, zijn eenvoudig in bulk uitvoerbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanmaken en inplannen van tien ‘dummystudenten’ op het moment dat er nog geen namen van studenten bekend zijn, maar er wel een rooster gemaakt moet worden. Zodra hun naam en voorkeuren bekend zijn, plant het systeem ze vervolgens automatisch in op de afdeling die het beste bij hen past. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden.
 

Categorie(n) Soort > Planning-, reservering- en verhuursoftware, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Bizzomate
Internet URL Bizzomate

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED