Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

KING Software geeft opnieuw Kerstdonatie aan goede doelen namens klanten

Plaatsingsdatum 20-12-2021
Berichtdatum 17 december 2021

Softwareontwikkelaar KING Software draagt dit jaar namens haar klanten bij aan Missie 538 met een Kerstdonatie. Hiermee zet het bedrijf na de donatie aan de Voedselbank en Stichting Opkikker van vorig jaar, een eigen Kersttraditie in gang met een maatschappelijk thema. De donatie wordt gecombineerd met het aanvragen van een nummer uit de KING Software Top 40. Een muzieklijst die werd samengesteld ter ere van het 40-jarige bestaan van de onderneming.

Tussen 17 en 24 december worden met Missie 538, 12 goede doelen gesteund met uiteenlopende doelgroepen. De actie is een initiatief van Radio 538. Het geld wat in deze week wordt opgehaald, draagt bij aan verschillende missies die de goede doelen ondersteunen. Enkele doelstellingen zijn bijvoorbeeld het opleiden van 500 vrijwilligers voor The Plastic Soup Foundation, het samenstellen van 1600 pakketten voor baby’s die in armoede worden geboren met Stichting Babyspullen en het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen met het Ouderenfonds.

Kerstdonatie als variatie op een kerstgeschenk
Net als vorig jaar, kiest KING Software er dit jaar opnieuw voor om als variatie op een kerstgeschenk aan haar klanten, namens hen een donatie te doen. Het bedrijf wil hiermee haar waardering uitspreken voor de bedrijven die zij gedurende het jaar, middels haar software-oplossingen heeft ondersteund. “In plaats van een fysiek cadeau voor onze klanten, kiezen we voor deze weg om ook maatschappelijk het verschil te kunnen maken.” – Mattijs Wilms, CEO van KING Software.

Lees hier het inhoudelijke artikel over de Kerstactie en Missie 538.

“Waar persoonlijk de standaard is”
KING Software is voor veel bedrijven het hart van hun onderneming. Het persoonlijke contact en de korte lijnen die centraal staan bij het bedrijf, zijn hierbij altijd het vertrekpunt. Met verschillende oplossingen voor de zakelijke dienstverlening, accountancy, food en handelsondernemingen, zijn er voor diverse bedrijven (ongeacht het formaat), mogelijkheden bespreekbaar. Wil je hier meer over weten?
Bezoek dan de KING Software-website.

 

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding KING Software
Internet URL KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED