Softwarepakketten.nl
EXACT Software

Software nieuws

De cloud business solutions van ISPnext zijn vanaf nu gemakkelijk aan te sluiten op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Plaatsingsdatum 26-01-2022
Berichtdatum Januari 2022

De connector voor het ERP systeem van Microsoft is vanaf nu te downloaden in de MS App Source van Microsoft. De standaard, uitgebreide en geavanceerde interface is plug-and-play aan te sluiten voor Business Central gebruikers.

Standaard en flexibele integratie
John Schouten, Director Product Management, over de nieuwe connector: “Al jaren hebben we het over een stekker-stopcontact voor ERP koppelingen maar moest er altijd nog wel een “elektricien” de stekkerdoos installeren. Met de nieuwe cloud technologieën komt er bij het koppelen van het ERP systeem en ons BSM platform geen IT’er meer aan te pas. Deze standaard en flexibele integratie zorgt voor snellere en soepelere implementaties. Zo kunnen wij nog sneller waarde toevoegen voor onze klanten.”

De techniek binnen Dynamics 365 Business Central vraagt vanaf versie 15 om een andere aanpak. Daarop is de nieuwe connector ontwikkeld. John: “Dynamics 365 Business Central Cloud en On Premise (voorheen MS Navision) klanten met versie 15 en hoger kunnen we nu gemakkelijk bedienen via de MS App Source. Eenmaal aangemeld in de MS App Source kunnen gebruikers van onze Source-to-Pay oplossingen gemakkelijk de connector downloaden en zelf aansluiten op Dynamics 365 Business Central. Klanten met oudere Navision en BC versies kunnen nog altijd vertrouwen op de al bestaande koppeling die wij al sinds jaar en dag hebben.”
   

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding ISPnext
Internet URL ISPnext

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED