Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

16 februari Innovation Day: Interactief webinar toont het nieuwe winkelen

Plaatsingsdatum 29-01-2022
Berichtdatum 28 januari 2022

Voor veel bedrijven staat innovatie iedere dag opnieuw op de agenda. Slimme oplossingen met het oog op vernieuwing, zorgen in diverse branches voor meer efficiëntie, groei en gemak. Jaarlijks wordt op 16 februari dan ook aandacht besteedt aan innovatie binnen het bedrijfsleven, tijdens de van oorsprong Amerikaanse ‘Innovation Day’ oftewel: ‘Dag van de Innovatie’. Om stil te staan bij innovaties van Nederlandse bodem, geven softwareontwikkelaars KING Software en IB-Vision een unieke kijk op ‘Het nieuwe winkelen’ tijdens een interactief Webinar op woensdag 16 februari tussen 11:00 en 12:00 uur 

‘Het nieuwe winkelen’ met 360° virtuele showrooms als unieke shop-ervaring
In de zomer van 2021 werd de eerste virtuele showroom gerealiseerd door IB-Vision en KING Software. In de virtuele showroom kunnen klanten online het assortiment bekijken alsof zij fysiek in de winkel zijn. Om de 360° winkelervaring te bieden, wordt dezelfde techniek toegepast die in het Rijksmuseum de virtuele tours mogelijk maakt. Tijdens het Webinar wordt er dieper ingegaan op de techniek en de mogelijkheden, hierbij kunnen er doorlopend vragen worden gesteld die direct beantwoord worden.

Een samenwerking die voor ondernemers werkt
KING Software en IB-Vision slaan op professioneel vlak al jaren de handen ineen om ondernemers te ondersteunen. In deze samenwerking speelt de realisatie van gebruiksvriendelijke en efficiënte webshops aan zowel de voor- als achterzijde een belangrijke rol. Het ontwikkelen van de virtuele showrooms is een innovatieve toevoeging op de bestaande technieken, waarbij gebruikelijke en vertrouwde webshop onderdelen zoals het winkelmandje, behouden blijven. De softwarebedrijven bundelen op 16 februari opnieuw hun krachten, maar deze keer via een online webinar waarbij ze je meenemen in ‘het nieuwe winkelen’. Voor deelname heb je alleen een laptop, tablet of smartphone nodig.

Innoveer je mee? Meld je hier aan voor het Interactieve Webinar op 16 februari van 11:00 tot 12:00.
  

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > eBusiness en online betalingen
Bronvermelding KING Software
Internet URL KING Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED