Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

UWV start met e-ordering via Peppol

Plaatsingsdatum 01-02-2022
Berichtdatum 1 februari 2022

Met het STAP-project van het UWV kunnen werkenden en werkzoekenden vanaf 1 maart 2022 een budget van 1.000 euro per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. De aanvraag gebeurt via een elektronische inkooporder, ofwel e-order via Peppol. Als opleider kun je e-ordering eenvoudig via eVerbinding regelen! 

Het verzenden en ontvangen van e-orders is beschikbaar in zowel het eVerbinding platform als de Procurement Service Bus (PSB). Het ontvangen van de e-order van het UWV en versturen van de e-factuur gebeurt veilig via het Peppol-netwerk. Kortom, goed geregeld!

STAP-project gaat volledig elektronisch
STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie en geeft werkenden en werkzoekenden een budget van 1.000 euro voor (extra) scholing. Deze wordt door het UWV direct uitgekeerd aan de opleider. Op het moment dat een aanvraag voor een budget is ingediend en goedgekeurd, maakt het UWV een inkooporder aan. De opleider ontvangt deze veilig via Peppol en stuurt de opleider een e-factuur. Het UWV streeft naar een zo efficiënt mogelijke afhandeling van de subsidieaanvraag en daarmee ook de uitbetaling van de facturen. Wij verwachten dat meer organisaties deze methodiek zullen volgen.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Branche > Financials, UBL en Peppol, Branche > Dienstverlening, Soort > eBusiness en online betalingen
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL eVerbinding

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Provincie Noord-Brabant succesvol met e-factureren via Peppol [05-04-2022]

E-factureren met DICO voor bouw- en infrabedrijven via eVerbinding [05-04-2022]

25% tijdbesparing bij Grando Keukens & Bad door e-facturatie [24-02-2022]

Conrad Benelux e-factureert succesvol met eVerbinding – Zweden en Denemarken volgen [01-02-2022]

eVerbinding en Corporatieketen.nl gaan voor e-facturatie in de woningcorporatiesector [30-11-2021]


Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED