Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

ilionx ondersteunt Fonds Gehandicaptensport met Salesforce

Plaatsingsdatum 16-02-2022
Berichtdatum 16 februari 2022

IT-dienstverlener ilionx gaat Fonds Gehandicaptensport ondersteunen bij het implementeren van Salesforce. De expert op het gebied van Salesforce en tal van andere IT-oplossingen doet dit vanuit maatschappelijk oogpunt. Dankzij de geordende digitale werkomgeving is Fonds Gehandicaptensport in staat om haar ambitie efficiënter te realiseren: de sportparticipatie van 1,7 miljoen gehandicapten gelijkwaardig maken aan die van mensen zonder handicap.

Van handmatige werkprocessen naar efficiëntie en overzicht
Met de implementatie van Salesforce kan Fonds Gehandicaptensport haar dienstverlening verbeteren, bedrijfsprocessen stroomlijnen en relaties beter managen. Medewerkers hebben meer overzicht en inzicht in de werkzaamheden, waardoor zij efficiënter kunnen werken. Zo hebben ze meer tijd voor het verwezenlijken van de ambitie van Fonds Gehandicaptensport. ilionx wilde een systeem implementeren waarbij een match kan worden gemaakt tussen sporter en een sportorganisatie.

Als Salesforce-implementatiepartner ondersteunt ilionx de sportorganisatie bij het inzichtelijk maken van werkprocessen en het inrichten van systemen. Tevens ontstaan er met de implementatie van Salesforce nieuwe mogelijkheden voor het platform Uniek Sporten, waarmee Fonds Gehandicaptensport gehandicapten concreet helpt om te kunnen sporten. Het wordt via het platform bijvoorbeeld mogelijk om de doelgroep te matchen aan een sportmaatje.

Maatschappelijke samenwerking
Het Salesforce-project is de eerste stap van de maatschappelijke samenwerking. ilionx gaat Fonds Gehandicaptensport voor een aantal jaar sponsoren. De IT-dienstverlener wil maatschappelijk impact maken en streeft naar een wereld waarin sport voor iedereen mogelijk is. ilionx ondersteunt Fonds Gehandicaptensport met kennis en capaciteit. Op deze manier zet de sportorganisatie stappen op het gebied van digitalisering en automatisering.
  

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding ilionx
Internet URL ilionx

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED