Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma meldt over afgelopen jaar een recordaantal overnames in haar jaarverslag over 2021

Plaatsingsdatum 21-03-2022
Berichtdatum 21 maart 2022

Visma had een recordaantal van 42 acquisities in 2021. De Benelux-regio stond opnieuw hoog in het vaandel, met 10 bedrijven in Nederland en België die toetreden tot de Visma-familie. Ook betrad Visma twee nieuwe markten met de overnames van Holded, een Spaanse leverancier van cloud-ERP en boekhoudsoftware, en Prosaldo.net, een Oostenrijkse pionier op het gebied van cloudgebaseerde boekhouding en facturering. 

De trend naar cloudadoptie zet zich voort
Organisaties bleven in 2021 met een recordtempo investeren in digitale oplossingen, wat aantoont dat de "fast forward" van 2020 in de acceptatie van cloudsoftware geen uitschieter was. Bedrijven en de publieke sector erkennen de waarde van cloudsoftware voor productiviteit op afstand.

Visma's toonaangevende cloud delivery werd weerspiegeld in de gestaag groeiende cloudomzet, die met 25% steeg tot EUR 1 625 miljoen. De vraag naar cloudoplossingen zal blijven stijgen naarmate organisaties van elke omvang gebruik maken van het gemak, de flexibiliteit en de kosteneffectiviteit van cloudsoftware.

In 2022 blijft Visma zich richten op het verwerven van succesvolle cloudbedrijven en de voorkeurspartner zijn voor veelbelovende tech-ondernemers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Visma CEO: Visma klaar om verder te groeien
Merete Hverven, CEO van Visma licht toe: "Visma's meer dan twee decennia aan gestage groei zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze ongelooflijk getalenteerde medewerkers die elke dag werken aan het ontwikkelen en leveren van cloudtechnologie van wereldklasse. Onze toegewijde medewerkers, gecombineerd met onze ondersteunende investeerders en ons internationale netwerk, geven ons een unieke voorsprong als het gaat om het voldoen aan de groeiende vraag van bedrijven naar cloudtechnologie in het komende decennium.”

Meer over Visma.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, ICT Innovatie, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED